Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Γέμιση 51%: Παστεριωμένο γάλα αγελάδος 32%, κρέμα γάλακτος(κρέμα γάλακτος, σταθεροποιητής: καραγγενάνη), ζάχαρη, σιμιγδάλι σίτου 8%, παστεριωμένο αυγό, μαργαρίνη (φοινικέλαιο, φοινικοστεαρiνη, σογιέλαιο, νερό, αλάτι, γαλακτοματοποιητης : μονο-διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητα: κιτρικό οξύ, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, χρωστική: β-καροτένιο, αρωματική ύλη), αγελαδινό βούτυρο γάλακτος 2%, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Σιρόπι 25%: Ζάχαρη, νερό, σιρόπι γλυκόζης, αρωματική ύλη: βανιλίνη. Φύλλο 24%: Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, αγελαδινό βούτυρο γάλακτος 11%, αλάτι, άμυλο αραβοσίτου, γαλακτοματοποιητής: γλυκερίνη.
Στο ψυγείο στους 2°C έως 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.