ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Μπισκότα Ολικής Μαύρη Σοκολάτα 200γρ

Κωδικός Προϊόντος: 10708374

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Μπισκότα Ολικής Μαύρη Σοκολάτα 200γρ

Κωδικός Προϊόντος: 10708374
200 γρ.ανά συσκευασία
9,1€ανά κιλό
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κατέχουν την πρώτη θέση στις καρδιές μας χάρη στην εδώ και χρόνια αυθεντική, μοναδική τους γεύση και επάξια θεωρούνται το αγαπημένο μπισκότο των Ελλήνων, για να τα απολαμβάνετε σκέτα ή ως συστατικό αγαπημένων γλυκών συνταγών.

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Μπισκότα Πτι Μπερ με αλεύρι ολικής άλεσης με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας - Συστατικά: Mαύρη σοκολάτα 39% (κακαόμαζα, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, συμπυκνωμένο βούτυρο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσικό άρωμα βανίλιας), αλεύρι σίτου, αλεύρι ολικής άλεσης σίτου 10%, ζάχαρη, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο, κραμβέλαιο), αλεύρι ολικής άλεσης σίκαλης 3,2%, σιρόπι γλυκόζης, αλεύρι βύνης κριθαριού, φυτικές ίνες, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, λακτόζη, πρωτεΐνες γάλακτος, αλάτι, γλουτένη σίτου, διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο ανθρακικό νάτριο, όξινο ανθρακικό αμμώνιο, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), αρωματική ύλη.Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγό.Petit Beurre biscuits with wholegrain flour coated with dark chocolate - Ingredients: Dark chocolate 39% (cocoa mass, sugar, cocoa butter, anhydrous milk fat, emulsifier: soya lecithin, natural vanilla flavouring), wheat flour, wholegrain wheat flour 10%, sugar, vegetable oils (palm oil, palm kernel oil, rapeseed oil), wholegrain rye flour 3,2%, glucose syrup, barley malt flour, dietary fibre, skimmed milk powder, lactose, milk proteins, salt, wheat gluten, raising agents (sodium hydrogen carbonate, ammonium hydrogen carbonate, disodium diphosphate), emulsifier (soya lecithin), flavouring.The product may contain traces of egg.

Διατροφικά Στοιχεία

Διατροφική Δήλωση Ανά 100 γρ.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ/kcal) 2023/483
ΛΙΠΑΡΑ (g) 22
εκ των οποίων
ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ (g) 13,0
ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ (g) 6,5
ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ (g) 1,6
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (g) 61
εκ των οποίων
ΣΑΚΧΑΡΑ (g) 24,0
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ (g) 5,1
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ (g) 7,7
ΑΛΑΤΙ (g) 0,68