Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Συστατικά ζύμης (72%): σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά (14% στο τελικό προϊόν).
Συστατικά γέμισης (28%): μίγμα τυριών [(9,5% στο τελικό προϊόν) εκ των οποίων: σκληρό τυρί (3,7% στο τελικό προϊόν), ρικοτα (3,2% στο τελικό προϊόν), ποικίλα τυριά (1,2% στο τελικό προϊόν), τσενταρ (0,6% στο τελικό προϊόν), γκουντα (0,5% στο τελικό προϊόν), νταμπο (0,3% στο τελικό προϊόν)], τριμμένο ψωμί (μαλακό αλεύρι σίτου τύπου ""0"", νερό, αλάτι), φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και ελαία (λίπος καρύδας, ηλιέλαιο), νερό], αρωματικές ύλες, νερό, αλάτι, σκόρδο, πιπέρι. πιθανό να περιέχει ίχνη σόγιας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΡΑΣΜΟΥ: Σε μία κατσαρόλα με 1,5-2lt νερό με αλάτι που βράζει ρίχνετε τα τορτελίνι. Αφήστε τα να βράσουν στον προτεινομένο χρόνο. Σουρώστε
ΣΥΝΘΗΚΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ: Να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και χωρίς υγρασία.