ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Φυτόχωμα 12lt

Κωδικός Προϊόντος: 89048309

ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Φυτόχωμα 12lt

Κωδικός Προϊόντος: 89048309
12000 mlανά συσκευασία
0,1€ανά λίτρο
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Tο φυτόχωμα, είναι κατάλληλο για όλα τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Είναι απαλλαγμένο από παράσιτα και μικροοργανισμούς. Δεν χρειάζεται πολύ νερό διότι περιέχει συστατικά που συγκρατούν την απαραίτητη υγρασία για τα φυτά. Τα υλικά από τα οποία αποτελείται βοηθούν στην ομαλή αποστράγγιση του νερού και την αποτελεσματική απορρόφηση των συστατικών των λιπασμάτων. Συνδυάζεται με όλα τα λιπάσματα – τροφές ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, τα οποία είναι ιδανικά για τον εμπλουτισμό του χώματος με τα απαραίτητα συστατικά για τη σωστή ανάπτυξη και υγεία των φυτών. Το χώμα των φυτών χρειάζεται ανανέωση κάθε δύο χρόνια περίπου, ενώ η συμπλήρωση του χώματος της γλάστρας πρέπει να γίνεται Φθινόπωρο και Άνοιξη.

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Ελληνικό Φυτόχωμα – υπόστρωμα καλλιέργειας παρασκευασμένο από φυτικές και ζωϊκές ύλες,εμπλουτισμένο με περλίτη. Απαλλαγμένο από παράσιτα και βλαβερούς μικροοργανισμούς.

ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗ: Μέσα σε γλάστρα με ειδικό φυτόχωμα τοποθετούμε το φυτό με τη μπάλα του χώματος του και συμπληρώνουμε φυτόχωμα μέχρι να γεμίσει η γλάστρα. Ποτίζουμε με λίγο νερό. ΦΥΤΕΥΣΗ ΣΠΟΡΩΝ: Γεμίζουμε τη γλάστρα με φυτόχωμα ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, σπέρνουμε τους σπόρους ή φυτεύουμε τους βολβούς και τους σκεπάζουμε με λίγο ακόμη φυτόχωμα. Ποτίζουμε και σκεπάζουμε τη γλάστρα με γυαλί ή νάυλον τοποθετώντας την σε μέρος σκιερό μέχρι να φυτρώσουν οι σπόροι ή οι βολβοί. Όταν φυτρώσουν μεταφέρουμε τα φυτά σε άλλη γλάστρα ή τα αφήνουμε την ίδια και τα μεταφέρουμε σε φωτεινότερο μέρος για να μεγαλώσουν.