ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί για την MARKET IN μια φιλοσοφία που ξεκινά από το έτος ιδρύσεως της Εταιρείας και μεγαλώνει με το τρίπτυχο "Κοινωνία – Άνθρωποι – Περιβάλλον".
Πρόκειται για ενέργειες που γίνονται με πρόθεση και στόχο τη βελτίωση του ανθρώπου, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας στην οποία ζει και δραστηριοποιείται.

Η ΜΑRKET IN ευαισθητοποιημένη με το κοινωνικό σύνολο που επηρεάζεται αρνητικά με τα δεδομένα της εποχής και την δυσκολία που αυτή φέρει στους συνανθρώπους μας, επιτελεί σιωπηλά φιλανθρωπικό έργο, τόσο σε τοπικές κοινωνικές ομάδες όσο και σε άτομα που χρήζουν οικονομικής στήριξης. Η στήριξη που παρέχει πραγματοποιείται με χορηγίες για το έργο διαφόρων δράσεων όπως:

  • των Συλλόγων ΑΜΕΑ
  • το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
  • το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων
  • των Δήμων
  • των Σχολείων
  • των Φιλόπτωχων ταμείων των Ιερών Ναών
  • των Πολιτιστικών Συλλόγων

 Ακόμη στηρίζουμε τα άτομα με διαβήτη, προσφέροντας έκπτωση στις αγορές τους με την επίδειξη της κάρτας προνομίων της ΕΛΟΔΙ.

Παράλληλα η εταιρία δηλώνει πάντοτε την ευαισθησία της και σε θέματα περιβάλλοντος με:

  • την τοποθέτηση stands για την συλλογή μπαταριών
  • ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών
  • εκσυγχρονισμό τεχνολογικού εξοπλισμού (ψυγεία, φωτισμός, κλιματισμός, στόλος)
  • χρήση φωτο-διασπώμενων σακουλών

 Αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον με σεβασμό σε αρχές και αξίες που προάγουν τον πολιτισμό.

Όλοι μαζί μπορούμε! 

 

 

 

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος και ο ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη πολλών Super Market, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της Εκκλησίας.

Η εκστρατεία του Όλοι Μαζί, Μπορούμε ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2012 και καλεί όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν κάποιες από τις αγορές τους στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές των super market.

Σε κάθε αγορά μας θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται. Επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από κάποιο κατάστημα Market In, συνεχίζουμε και αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα, στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε».

Αυτά είναι τα πιο γεμάτα καρότσια! Είναι γεμάτα αγάπη!

Όλοι Μαζί, Μπορούμε!

Έχετε Διαβήτη, έχετε προνόμια!

 

 
Τι είναι η κάρτα προνομίων
 
Πρόκειται για μια απλή εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η οποία θα σας προσφέρει εκπτώσεις σε ποικίλα καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.
 
Πώς λειτουργεί
 
Η κάρτα προνομίων για τα άτομα με διαβήτη, λειτουργεί με το σύστημα του barcode, που είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας.
 
Πώς μπορώ να την προμηθευτώ
 
Αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε μέσα στο site της κάρτας προνομίων kartadiaviti.gr, μέσα στο περιοδικό της ΕΛΟΔΙ «Σακχαρώδης Διαβήτης-Φροντίδα για Όλους», μέσω της ΕΛΟΔΙ, στο τηλέφωνο 210-8233954, ή μέσω του τοπικού σας συλλόγου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 801 500 3535 (αστική χρέωση) ή στείλτε e-Mail στο info@kartadiaviti.gr.