Όροι Διαγωνισμών

FANTA

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 01/03/24-08/04/24

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία «MARKET IN», η οποία εδρεύει ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής Θέση Ντοροβατέζα, με ΑΦΜ 998771189 (εφεξής «Διοργανώτρια») με την υποστήριξη της εταιρείας «COCA–COLA 3Ε ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «COCA–COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ (3Ε)», η οποία εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, επί της οδού Φραγκοκλησιάς αρ. 9, με ΑΦΜ 094277965 της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών (εφεξής η «COCACOLA 3E»), μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος (μόνο τα φυσικά πρόσωπα) που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας “DAILY CARD”. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και της COCA COLA 3E, οι συγγενείς τους α βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.Για τους σκοπούς του παρόντος Διαγωνισμού: α. η Διοργανώτρια αναλαμβάνει τη διαδικασία συλλογής των συμμετοχών, διενέργειας της κλήρωσης, ανάδειξης και ενημέρωσης των νικητών, απόδοσης των δώρων  β. Coca Cola 3E αναλαμβάνει μόνο τη διάθεση των Δώρων στη Διοργανώτρια.
  2. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της ΜARKET IN, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται όσοι κάτοχοι της κάρτας «daily card» κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για τη χορήγηση της κάρτας (ή σε τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση αυτής) δεν έχουν γνωστοποιήσει σωστά και πλήρως τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).
  3. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01/03/2024 έως και 08/04/2024.
  4. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Ο κάτοχος της κάρτας «daily card» συμμετέχει αυτόματα στον Διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας «daily card» πραγματοποιώντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού αγορά συγκεκριμένων προϊόντων FANTA ή SPRITE από τα καταστήματα MARKET IN και στη συνέχεια συμμετέχει αυτόματα σε ηλεκτρονική κλήρωση με βάση τον κωδικό της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αντιστοιχεί μια συμμετοχή ανά προϊόν. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων κάρτας «daily card», των οποίων τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ) είναι καταχωρημένα στο αρχείο της ΜARKET IN, οι οποίες υποβάλλονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ισχύουν οι συμμετοχές για αγορές που έχουν γίνει μέχρι και την 08/04/2024. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα ακυρωθεί. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο.Με την επιφύλαξη των όρων 2, 3, και 5 του παρόντος, κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος της «daily card» μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση και χωρίς να αγοράσει τις Συμμετέχουσες συσκευασίες. Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή, αποστέλλοντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@market-in.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN» και το όνομα του Διαγωνισμού ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 και δηλώνοντας εκεί τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN». Οι Συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναφορά του αριθμού της κάρτας τους «ΜARKETIN» καθώς επίσης και την ονομασία του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού δικαίωμα μόνον μίας συμμετοχής σε αυτόν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Όποιος κάτοχος της ως άνω κάρτας πιστότητας «ΜARKET IN» δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού (χρέωση βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου).
  5. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή του Διαγωνισμού. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2024, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΜARKET IN και ώρα 09:30, ενώπιον επιτροπής αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της ΜARKET IN και έναν υπάλληλο της Coca Cola 3E. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το τμήμα marketing της ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες (08:00-15:00). Στην περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί θετικά ή καταστεί ανέφικτη η τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα από τρείς (3) τουλάχιστον προσπάθειες επικοινωνίας θα αντικατασταθεί αυτόματα από τον 1οαναπληρωματικό νικητή, ο οποίος θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά τις επόμενες ημέρες.
  6. H Διοργανώτρια μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση της ιδίας, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου. Η Διοργανώτρια δικαιούται να ματαιώσει τον διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του ή να μεταβάλλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για οποιονδήποτε λόγο.
  7. Δώρο.Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν 5 (Πέντε) νικητές, στους οποίους θα διατεθούν τα κάτωθι αναφερόμενα δώρα: Ένα (1) PARTY SPEAKER.
  8. Ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων όπως έχουν δοθεί από αυτόν στην DAILY CARD για τους σκοπούς του διαγωνισμού από την εταιρεία ΜΑRΚΕΤ ΙΝ. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον εν λόγω διαγωνισμό συνιστά και εκ μέρους του ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έδωσε κατά την εγγραφή του στην DAILY CARD και την καταχώρησή τους αποκλειστικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού, από την εταιρεία ΜΑRΚΕΤ ΙΝ όπως επίσης και τη δημοσιοποίησή τους.
  9. Η ευθύνη της Coca Cola 3E περιορίζεται στη διάθεση των Δώρων του παρόντος διαγωνισμού προς τη Διοργανώτρια. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίστανται ή εξαργυρώνονται. Τα δώρα που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους παρέχονται με αιτία τον Διαγωνισμό, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κ.λ.π. έναντι της Coca Cola 3E. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Coca Cola 3E  περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους από δόλο ή βαριά αμέλεια τελούμενες και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Η Coca Cola 3E δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα από το Διαγωνισμό ή τα δώρα.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

 

Αθήνα, Μάρτιος 2024

Για τη Διοργανώτρια

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

"RED BULL"

01/03/2024 - 08/04/2024

 

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία «MARKET IN», η οποία εδρεύει ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής Θέση Ντοροβατέζα, με ΑΦΜ 998771189 (εφεξής «Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΑΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε., η οποία εδρεύει στη Φυλή Αττικής, στην Θέση Σουρέζα,με ΑΦΜ 099962411, ΤΚ 13341 (εφ’εξής «ΜΑΝΤΗΣ») για το διάστημα 01/03/24 – 08/04/24, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος (μόνο τα φυσικά πρόσωπα) που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας “DAILY CARD”. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και της MANTHΣ, οι συγγενείς τους α βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.
  2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ηλικίας άνω των 18 χρονών ενώ παράλληλα κάνουν αγορές συγκεκριμένων προϊόντων RED BULL μέσω της κάρτας αγορών του MARKET IN, (εφεξής«daily card») κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/24 έως και 08/04/2024.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση οι καταναλωτές είναι να έχουν συναινέσει για το GDPR και η κάρτα τους να είναι ενεργή.Διευκρινίζεται ότι όσοι προ της έναρξης ισχύος ή κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού συμπληρώσουν αίτηση έκδοσης της «daily card» εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και επεξεργασίας αυτής. Επισημαίνεται πως για την ως άνω διαδικασία μπορεί να απαιτηθούν μέχρι και 30 ημέρες από την επομένη της ορθής συμπλήρωσης και προσήκουσας παράδοσης από τον ενδιαφερόμενο της αίτησης.Ουδεμία ευθύνη δύναται να αναζητηθεί έναντι της Διοργανώτριας σε περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο απαιτηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της ως άνω διαδικασίας, καθώς και για οποιεσδήποτε - μέχρι να γίνει αυτό – αγορές.
  4. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της ΜARKET IN, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.Διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται όσοι κάτοχοι της κάρτας «daily card»κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για τη χορήγηση της κάρτας (ή σε τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση αυτής) δεν έχουν γνωστοποιήσει σωστά και πλήρως τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).
  5. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01/03/2024 έως και 08/04/2024.
  6. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Ο κάτοχος της κάρτας «daily card» συμμετέχει αυτόματα στον Διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας «daily card» πραγματοποιώντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού αγορά συγκεκριμένων προϊόντων RED BULL από τα καταστήματα MARKET IN και στη συνέχεια συμμετέχει αυτόματα σε ηλεκτρονική κλήρωση με βάση τον κωδικό της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αντιστοιχεί μια συμμετοχή ανά προϊόν.Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων κάρτας «daily card», των οποίων τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ) είναι καταχωρημένα στο αρχείο της ΜARKET IN, οι οποίες υποβάλλονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ισχύουν οι συμμετοχές για αγορές που έχουν γίνει μέχρι και την 08/04/2024. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα ακυρωθεί.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο.

Με την επιφύλαξη των όρων 2, 3, και 5 του παρόντος, κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος της «daily card» μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση και χωρίς να αγοράσει τις Συμμετέχουσες συσκευασίες. Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή, αποστέλλοντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@market-in.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN» και το όνομα του Διαγωνισμού ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 και δηλώνοντας εκεί τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN». Οι Συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναφορά του αριθμού της κάρτας τους «ΜARKET IN» καθώς επίσης και την ονομασία  του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού δικαίωμα μόνον μίας συμμετοχής σε αυτόν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όποιος κάτοχος της ως άνω κάρτας πιστότητας «ΜARKET IN» δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού (χρέωση βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου).

  1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή του Διαγωνισμού. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2024, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΜARKET IN και ώρα 15:00 π.μ. ενώπιον επιτροπής αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της ΜARKET IN και έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.
  2. Δώρο.Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν 6 (Έξι) νικητές, στους οποίους θα διατεθούν τα κάτωθι αναφερόμενα δώρα:

1 νικητής : από 1 RED BULL MINI REFUEL COOLER.

5 νικητές: από 1 Συνδρομή SPOTIFY PREMIUM.

  1. Ενημέρωση για την κατακύρωση των δώρων.Ο νικητής του δώρου θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την MARKET IN ώστε να παραλάβει το δώρο του. Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί για οποιοδήποτε λόγο κατόπιν πέντε (5) κατ’ ανώτερο αριθμό κλήσεων για να αποδεχθεί και να παραλάβει το Δώρο του, τότε ο συγκεκριμένος νικητής χάνει το δικαίωμά του επί του Δώρου και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι του Διοργανωτή ή και της MARKET IN και θα καλείται ο επόμενος νικητής – Αναπληρωματικός κ.ο.κ. Η Διοργανώτρια μπορεί σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και σε αυτή της παράδοσης των δώρων να αποκλείσει οποιοδήποτε συμμετέχοντα/νικητή αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να έχει αποκλειστεί δυνάμει των όρων 2, 3 και 5 του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους τελούμενες από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Η Διοργανώτρια ή/και η MARKET IN δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους Συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα από τον Διαγωνισμό. Η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται αποκλειστικά στην κάλυψη της αξίας του δώρου που θα δοθεί. Η τελική ημερομηνία εύρεσης των τελικών νικητών ορίζεται η 19/04/24.
  2. Προσωπικά Δεδομένα.Κατά τη διενέργεια του Διαγωνισμού το μόνο στοιχείο που συγκεντρώνεται είναι ο κωδικός της «daily card»όλων των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού η MARKET IN θα προβεί σε επεξεργασία αυτού προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και να καταστεί δυνατή η διενέργεια της Κλήρωσης. Από την επεξεργασία αυτή θα εξαιρούνται όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς MARKET IN προκειμένου να καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές και η ενημέρωσή τους για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Η επικοινωνία θα γίνεται από την MARKET IN. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων, περιορισμού και αντίταξης στην επεξεργασία. Οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία υποβάλλεται στην ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της MARKET IN στο τηλέφωνο 22991-50500.Τα αρχεία με τα στοιχεία των νικητών μετά την επεξεργασία των δεδομένων τους για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους ή με την ολοκλήρωση της παράδοσης των δώρων. Η MARKET IN δεν διαβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα στην Διοργανώτρια. Ενδέχεται η Διοργανώτρια να ζητήσει την συμπλήρωση εντύπου συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από τους νικητές. Ισχύουν οι όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων και η πολιτική ασφαλείας της MARKET IN που είναι αναρτημένοι στηn facebook σελίδα του MARKETIN https://www.facebook.com/MarketIn.fthines.agores.
  3. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
  4. Αποδοχή των όρων.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Η ΜΑΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. παρέχει στη Διοργανώτρια τα Δώρα για το Διαγωνισμό τα οποία θα σταλούν στους νικητές από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της επιλογής της και δεν αναλαμβάνει καμία άλλη υποχρέωση σχετικά με τη διενέργεια και εκτέλεση του παρόντος Διαγωνισμού. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η ΜΑΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε δεν συλλέγει, λαμβάνει ή επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και/ή των νικητών του Διαγωνισμού.

 Αθήνα, Μάρτιος 2024

Για τη Διοργανώτρια

 

 

 

 

 

MISKO

 

MEΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 01/03-08/04/24

 

1.-Στον διαγωνισμό που διοργανώνουν οι εταιρείες ΜΑΡΚΕΤ-ΙΝ ΑΕΒΕ (στο εξής «ΜΑΡΚΕΤ-ΙΝ») και BARILLA HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  (στο εξής «BARILLA HELLAS»)   για το διάστημα 01/03/2024-08/04/2024, μπορούν να λάβουν μέρος μόνο φυσικά πρόσωπα που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους,έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα  και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας DAILY CARD της ΜΑΡΚΕΤ-ΙΝ. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών ΜΑΡΚΕΤ-ΙΝ και BARILLA HELLAS  καθώς και οι συγγενείς τους Α’ και Β’ βαθμού.

2.-Οι συνδιοργανώτριες εταιρείες συμμετέχουν ως εξής: Η εταιρεία BARILLA HELLAS δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μέσω της αγοράς ζυμαρικών MISKO ενώ η εταιρεία ΜΑΡΚΕΤ-ΙΝ διαθέτει τα καταστήματα λιανικής όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγορές των επιλεγμένων προϊόντων, διαχειρίζεται το αρχείο προσωπικών δεδομένων των καταναλωτών αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του παρόντος διαγωνισμού και σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997, του Ν.4624/2019 και του Κανονισμού 679/2016{Ε.Ε}, διεξάγει την ηλεκτρονική κλήρωση του παρόντος διαγωνισμού, επιμελείται της παράδοσης των δώρων στους νικητές και αναλαμβάνει αποκλειστικά κάθε σχετική ενέργεια για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.. Η εταιρεία BARILLA HELLAS δεν θα έχει πρόσβαση στο αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

3.-Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων της κάρτας DAILY CARD των οποίων τα προσωπικά τους στοιχεία είναι έγκυρα, ενημερωμένα και η επικοινωνία μαζί τους είναι εφικτή (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).

4.-Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα (1) δώρο.

5.-Με την επιφύλαξη των όσων ορίζονται στους όρους 1 και 3 του παρόντος ο κάτοχος της DAILY CARD συμμετέχει αυτόματα στον διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας πραγματοποιώντας αγορά μιας ή/και περισσοτέρων συσκευασιών ζυμαρικών της μάρκας «MISKO».

6.-Κάθε αγορά συσκευασίας ζυμαρικών «MISKO» αποτελεί και μία συμμετοχή στην κλήρωση.

7.-Όποιος κάτοχος της κάρτας DAILY δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην εν λόγω προωθητική ενέργεια για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-15:00 στο τμήμα marketing της ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22991-50500.

8.-Η ηλεκτρονική κλήρωση θα διενεργηθεί στα κεντρικά γραφεία της ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ, ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003, τη Παρασκευή 12/04/2024 και ώρα 14:00 με βάση τα στοιχεία της κάρτας μέλους των συμμετεχόντων.

9.-Θα αναδειχθούν: Tρείς (3) τυχεροί οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα (1) σετ σερβίτσια 12 τεμαχίων MAXWELL & WILLIAMS, σε τυχαίο χρώμα κατόπιν διαθεσιμότητας.

10.-Επιπλέον, θα αναδειχθούν και Τρείς (3) αναπληρωματικοί νικητές.

11.-Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από το τμήμα marketing της ΜΑΡΚΕΤ-ΙΝ κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες (08:00 – 15:00). Ο τυχερός που δεν έχει δηλώσει τηλέφωνο επικοινωνίας θα πρέπει ο ίδιος να αναζητήσει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, επικοινωνώντας με το τμήμα marketing της ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ. Στην περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί θετικά ή καταστεί ανέφικτη η τηλεφωνική επικοινωνία, έπειτα από τρείς (3) τουλάχιστον προσπάθειες επικοινωνίας μέχρι τις 19/04/2024, θα αντικατασταθεί αυτόματα από τον 1ο αναπληρωματικό νικητή, ο οποίος θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά τις επόμενες ημέρες.

12.-Στην περίπτωση όπου παρέλθει ένας (1) μήνας από την ημερομηνία ανάδειξης  των αρχικών και αναπληρωματικών νικητών και κάποιος, έστω και ο αναπληρωματικός, νικητής δεν έχει παραλάβει για οποιονδήποτε λόγο το έπαθλο, τότε αυτό χάνεται και η εταιρεία ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ μπορεί να το διαθέσει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

13.-Τα στοιχεία των νικητών που θα αναδειχθούν από την κλήρωση θα κοινοποιηθούν στις διευθύνσεις των καταστημάτων λιανικής της ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ.

14.-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ, ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 15:00 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22991-50500 για να μάθουν επιπλέον λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό.

15.-Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τη διαδικασία συμμετοχής τους στον διαγωνισμό από το υποστηρικτικό υλικό της ενέργειας (δείκτες ραφιού, φυλλάδιο κλπ) που θα βρίσκεται στους χώρους των καταστημάτων για την περίοδο 01/03/2024-08/04/2024.

16.-Οι διοργανώτριες εταιρείες BARILLA HELLAS  και ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ δικαιούνται να ματαιώσουν τον διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του ή να μεταβάλλουν τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες για οποιονδήποτε λόγο. Οι διοργανώτριες εταιρείες διατηρούν την ευχέρεια αντικατάστασης των δώρων με άλλα αντίστοιχης αξίας. Οι δε υποψήφιοι συμμετέχοντες οφείλουν με αποκλειστική ευθύνη τους να ενημερώνονται για τις όποιες τυχόν από τις  ανωτέρω αλλαγές λάβουν χώρα.

17.-Οι διοργανώτριες εταιρείες ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ και BARILLA HELLAS  διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της ημέρας και ώρας της κλήρωσης λόγω σπουδαίου λόγου, ορίζοντας νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί στις διευθύνσεις των supermarket ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ προς πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι των διοργανωτριών εταιρειών.

18.-Η ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ και η BARILLA HELLAS  δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, οι διοργανώτριες εταιρείες δεν φέρουν καμία ευθύνη για περιστατικά,  που συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας  και τα οποία έχουν ως συνέπεια την αδυναμία εκτελέσεως των απορρεουσών από το παρόν υποχρεώσεών τους. .

19.-Οι  εταιρείες BARILLA HELLAS  και ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ διατηρούν την ευχέρεια να ακυρώνουν συμμετοχές εφόσον αυτές δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από τις εταιρείες παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσες αυτές, ήτοι οι εταιρείες, το βάρος της αποδείξεως), τότε οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν τον συμμετέχοντα από τον διαγωνισμό.

20.-Ο κάθε συμμετέχων αποδέχεται τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων όπως έχουν δοθεί από αυτόν στην DAILY CARD για τους σκοπούς του διαγωνισμού από την εταιρεία ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ. Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον εν λόγω διαγωνισμό συνιστά και εκ μέρους του  ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έδωσε κατά την εγγραφή του στην DAILY CARD και την καταχώρισή τους αποκλειστικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού, από την εταιρεία ΜΑRΚΕΤ-ΙΝ όπως επίσης και τη δημοσιοποίησή τους.

21.-Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

 

Αθήνα, Μάρτιος 2024

Για τη Διοργανώτρια

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

"GILLETTE"

01/03/2024 - 08/04/2024

 

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία «MARKET IN», η οποία εδρεύει ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής Θέση Ντοροβατέζα, με ΑΦΜ 998771189 (εφεξής «Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου 49,ΤΚ 15124 (εφεξής η «P&G»)  για το διάστημα 01/03/24 – 08/04/24, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος (μόνο τα φυσικά πρόσωπα) που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας “DAILY CARD”. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και της P&G, οι συγγενείς τους α βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.
  2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ηλικίας άνω των 18 χρονών ενώ παράλληλα κάνουν αγορές συγκεκριμένων προϊόντων Gillette μέσω της κάρτας αγορών του MARKET IN, (εφεξής«daily card») κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/24 έως και 08/04/2024.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση οι καταναλωτές είναι να έχουν συναινέσει για το GDPR και η κάρτα τους να είναι ενεργή.Διευκρινίζεται ότι όσοι προ της έναρξης ισχύος ή κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού συμπληρώσουν αίτηση έκδοσης της «daily card» εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και επεξεργασίας αυτής. Επισημαίνεται πως για την ως άνω διαδικασία μπορεί να απαιτηθούν μέχρι και 30 ημέρες από την επομένη της ορθής συμπλήρωσης και προσήκουσας παράδοσης από τον ενδιαφερόμενο της αίτησης.Ουδεμία ευθύνη δύναται να αναζητηθεί έναντι της Διοργανώτριας σε περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο απαιτηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της ως άνω διαδικασίας, καθώς και για οποιεσδήποτε - μέχρι να γίνει αυτό – αγορές.
  4. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της ΜARKET IN, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.Διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται όσοι κάτοχοι της κάρτας «daily card»κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για τη χορήγηση της κάρτας (ή σε τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση αυτής) δεν έχουν γνωστοποιήσει σωστά και πλήρως τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).
  5. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01/03/2024 έως και 08/04/2024.
  6. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Ο κάτοχος της κάρτας «daily card» συμμετέχει αυτόματα στον Διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας «daily card» πραγματοποιώντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού αγορά συγκεκριμένων προϊόντων Gillette από τα καταστήματα MARKET IN και στη συνέχεια συμμετέχει αυτόματα σε ηλεκτρονική κλήρωση με βάση τον κωδικό της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αντιστοιχεί μια συμμετοχή ανά προϊόν.Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων κάρτας «daily card», των οποίων τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ) είναι καταχωρημένα στο αρχείο της ΜARKET IN, οι οποίες υποβάλλονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ισχύουν οι συμμετοχές για αγορές που έχουν γίνει μέχρι και την 08/04/2024. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα ακυρωθεί.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο.

Με την επιφύλαξη των όρων 2, 3, και 5 του παρόντος, κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος της «daily card» μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση και χωρίς να αγοράσει τις Συμμετέχουσες συσκευασίες. Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή, αποστέλλοντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@market-in.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN» και το όνομα του Διαγωνισμού ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 και δηλώνοντας εκεί τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN». Οι Συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναφορά του αριθμού της κάρτας τους «ΜARKET IN» καθώς επίσης και την ονομασία  του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού δικαίωμα μόνον μίας συμμετοχής σε αυτόν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όποιος κάτοχος της ως άνω κάρτας πιστότητας «ΜARKET IN» δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού (χρέωση βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου).

  1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή του Διαγωνισμού. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2024, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΜARKET IN και ώρα 13:00 , ενώπιον επιτροπής αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της ΜARKET IN και έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.
  2. Δώρο.Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν 10 (δέκα) νικητές, στους οποίους θα διατεθεί το κάτωθι αναφερόμενο δώρο:

10 νικητές : από 1 TEFAL FW5018 Easy Fry Oven & Grill Φριτέζα αέρα.

  1. Ενημέρωση για την κατακύρωση των δώρων.Ο νικητής του δώρου θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την MARKET IN ώστε να παραλάβει το δώρο του. Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί για οποιοδήποτε λόγο κατόπιν πέντε (5) κατ’ ανώτερο αριθμό κλήσεων για να αποδεχθεί και να παραλάβει το Δώρο του, τότε ο συγκεκριμένος νικητής χάνει το δικαίωμά του επί του Δώρου και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι του Διοργανωτή ή και της MARKET IN και θα καλείται ο επόμενος νικητής – Αναπληρωματικός κ.ο.κ. Η Διοργανώτρια μπορεί σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και σε αυτή της παράδοσης των δώρων να αποκλείσει οποιοδήποτε συμμετέχοντα/νικητή αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να έχει αποκλειστεί δυνάμει των όρων 2, 3 και 5 του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους τελούμενες από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Η Διοργανώτρια ή/και η MARKET IN δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους Συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα από τον Διαγωνισμό. Η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται αποκλειστικά στην κάλυψη της αξίας του δώρου που θα δοθεί. Η τελική ημερομηνία εύρεσης των τελικών νικητών ορίζεται η 19/04/24.
  2. Προσωπικά Δεδομένα.Κατά τη διενέργεια του Διαγωνισμού το μόνο στοιχείο που συγκεντρώνεται είναι ο κωδικός της «daily card»όλων των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού η MARKET IN θα προβεί σε επεξεργασία αυτού προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και να καταστεί δυνατή η διενέργεια της Κλήρωσης. Από την επεξεργασία αυτή θα εξαιρούνται όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς MARKET IN προκειμένου να καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές και η ενημέρωσή τους για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Η επικοινωνία θα γίνεται από την MARKET IN. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων, περιορισμού και αντίταξης στην επεξεργασία. Οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία υποβάλλεται στην ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της MARKET IN στο τηλέφωνο 22991-50500.Τα αρχεία με τα στοιχεία των νικητών μετά την επεξεργασία των δεδομένων τους για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους ή με την ολοκλήρωση της παράδοσης των δώρων. Η MARKET IN δεν διαβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα στην Διοργανώτρια. Ενδέχεται η Διοργανώτρια να ζητήσει την συμπλήρωση εντύπου συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από τους νικητές. Ισχύουν οι όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων και η πολιτική ασφαλείας της MARKET IN που είναι αναρτημένοι στη facebook σελίδα του MARKETIN https://www.facebook.com/MarketIn.fthines.agores.
  3. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
  4. Αποδοχή των όρων.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Η P&G παρέχει στη Διοργανώτρια τα Δώρα για το Διαγωνισμό τα οποία θα σταλούν στους νικητές από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της επιλογής της και δεν αναλαμβάνει καμία άλλη υποχρέωση σχετικά με τη διενέργεια και εκτέλεση του παρόντος Διαγωνισμού. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η P&G δεν συλλέγει, λαμβάνει ή επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και/ή των νικητών του Διαγωνισμού.

 Αθήνα, Μάρτιος 2024

Για τη Διοργανώτρια

 

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

"FAIRY"

01/03/2024 - 08/04/2024

 

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία «MARKET IN», η οποία εδρεύει ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής Θέση Ντοροβατέζα, με ΑΦΜ 998771189 (εφεξής «Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου 49,ΤΚ 15124 (εφεξής η «P&G»)  για το διάστημα 01/03/24 – 08/04/24, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος (μόνο τα φυσικά πρόσωπα) που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας “DAILY CARD”. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και της P&G, οι συγγενείς τους α βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.
  2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ηλικίας άνω των 18 χρονών ενώ παράλληλα κάνουν αγορές συγκεκριμένων προϊόντων Fairy μέσω της κάρτας αγορών του MARKET IN, (εφεξής«daily card») κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/24 έως και 08/04/2024.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση οι καταναλωτές είναι να έχουν συναινέσει για το GDPR και η κάρτα τους να είναι ενεργή.Διευκρινίζεται ότι όσοι προ της έναρξης ισχύος ή κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού συμπληρώσουν αίτηση έκδοσης της «daily card» εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και επεξεργασίας αυτής. Επισημαίνεται πως για την ως άνω διαδικασία μπορεί να απαιτηθούν μέχρι και 30 ημέρες από την επομένη της ορθής συμπλήρωσης και προσήκουσας παράδοσης από τον ενδιαφερόμενο της αίτησης.Ουδεμία ευθύνη δύναται να αναζητηθεί έναντι της Διοργανώτριας σε περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο απαιτηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της ως άνω διαδικασίας, καθώς και για οποιεσδήποτε - μέχρι να γίνει αυτό – αγορές.
  4. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της ΜARKET IN, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.Διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται όσοι κάτοχοι της κάρτας «daily card»κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για τη χορήγηση της κάρτας (ή σε τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση αυτής) δεν έχουν γνωστοποιήσει σωστά και πλήρως τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).
  5. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01/03/2024 έως και 08/04/2024.
  6. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Ο κάτοχος της κάρτας «daily card» συμμετέχει αυτόματα στον Διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας «daily card» πραγματοποιώντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού αγορά συγκεκριμένων προϊόντων Fairy από τα καταστήματα MARKET IN και στη συνέχεια συμμετέχει αυτόματα σε ηλεκτρονική κλήρωση με βάση τον κωδικό της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αντιστοιχεί μια συμμετοχή ανά προϊόν.Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων κάρτας «daily card», των οποίων τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ) είναι καταχωρημένα στο αρχείο της ΜARKET IN, οι οποίες υποβάλλονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ισχύουν οι συμμετοχές για αγορές που έχουν γίνει μέχρι και την 08/04/2024. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα ακυρωθεί.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο.

Με την επιφύλαξη των όρων 2, 3, και 5 του παρόντος, κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος της «daily card» μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση και χωρίς να αγοράσει τις Συμμετέχουσες συσκευασίες. Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή, αποστέλλοντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@market-in.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN» και το όνομα του Διαγωνισμού ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 και δηλώνοντας εκεί τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN». Οι Συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναφορά του αριθμού της κάρτας τους «ΜARKET IN» καθώς επίσης και την ονομασία  του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού δικαίωμα μόνον μίας συμμετοχής σε αυτόν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όποιος κάτοχος της ως άνω κάρτας πιστότητας «ΜARKET IN» δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού (χρέωση βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου).

  1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή του Διαγωνισμού. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2024, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΜARKET IN και ώρα 11:00 π.μ. ενώπιον επιτροπής αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της ΜARKET IN και έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.
  2. Δώρο.Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν 2 (δύο) νικητές, στους οποίους θα διατεθεί το κάτωθι αναφερόμενο δώρο:

2 νικητές : από 1 Delonghi Μηχανή Espresso EC685.ΒΚ.

  1. Ενημέρωση για την κατακύρωση των δώρων.Ο νικητής του δώρου θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την MARKET IN ώστε να παραλάβει το δώρο του. Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί για οποιοδήποτε λόγο κατόπιν πέντε (5) κατ’ ανώτερο αριθμό κλήσεων για να αποδεχθεί και να παραλάβει το Δώρο του, τότε ο συγκεκριμένος νικητής χάνει το δικαίωμά του επί του Δώρου και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι του Διοργανωτή ή και της MARKET IN και θα καλείται ο επόμενος νικητής – Αναπληρωματικός κ.ο.κ. Η Διοργανώτρια μπορεί σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και σε αυτή της παράδοσης των δώρων να αποκλείσει οποιοδήποτε συμμετέχοντα/νικητή αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να έχει αποκλειστεί δυνάμει των όρων 2, 3 και 5 του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους τελούμενες από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Η Διοργανώτρια ή/και η MARKET IN δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους Συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα από τον Διαγωνισμό. Η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται αποκλειστικά στην κάλυψη της αξίας του δώρου που θα δοθεί. Η τελική ημερομηνία εύρεσης των τελικών νικητών ορίζεται η 19/04/24.
  2. Προσωπικά Δεδομένα.Κατά τη διενέργεια του Διαγωνισμού το μόνο στοιχείο που συγκεντρώνεται είναι ο κωδικός της «daily card»όλων των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού η MARKET IN θα προβεί σε επεξεργασία αυτού προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και να καταστεί δυνατή η διενέργεια της Κλήρωσης. Από την επεξεργασία αυτή θα εξαιρούνται όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς MARKET IN προκειμένου να καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές και η ενημέρωσή τους για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Η επικοινωνία θα γίνεται από την MARKET IN. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων, περιορισμού και αντίταξης στην επεξεργασία. Οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία υποβάλλεται στην ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της MARKET IN στο τηλέφωνο 22991-50500.Τα αρχεία με τα στοιχεία των νικητών μετά την επεξεργασία των δεδομένων τους για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους ή με την ολοκλήρωση της παράδοσης των δώρων. Η MARKET IN δεν διαβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα στην Διοργανώτρια. Ενδέχεται η Διοργανώτρια να ζητήσει την συμπλήρωση εντύπου συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από τους νικητές. Ισχύουν οι όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων και η πολιτική ασφαλείας της MARKET IN που είναι αναρτημένοι στη facebook σελίδα του MARKETIN https://www.facebook.com/MarketIn.fthines.agores.
  3. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
  4. Αποδοχή των όρων.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Η P&G παρέχει στη Διοργανώτρια τα Δώρα για το Διαγωνισμό τα οποία θα σταλούν στους νικητές από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της επιλογής της και δεν αναλαμβάνει καμία άλλη υποχρέωση σχετικά με τη διενέργεια και εκτέλεση του παρόντος Διαγωνισμού. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η P&G δεν συλλέγει, λαμβάνει ή επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και/ή των νικητών του Διαγωνισμού.

 Αθήνα, Μάρτιος 2024

Για τη Διοργανώτρια

 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

"ALWAYS"

01/03/2024 - 08/04/2024

 

  1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία «MARKET IN», η οποία εδρεύει ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής Θέση Ντοροβατέζα, με ΑΦΜ 998771189 (εφεξής «Διοργανώτρια») σε συνεργασία με την εταιρεία ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Αγ.Κωνσταντίνου 49,ΤΚ 15124 (εφεξής η «P&G») για το διάστημα 01/03/24-08/04/24, μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος (μόνο τα φυσικά πρόσωπα) που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοχοι της κάρτας πιστότητας “DAILY CARD”. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και της P&G, οι συγγενείς τους α βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών.
  2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και ηλικίας άνω των 18 χρονών ενώ παράλληλα κάνουν αγορές συγκεκριμένων προϊόντων ALWAYS μέσω της κάρτας αγορών του MARKET IN, (εφεξής«daily card») κατά το χρονικό διάστημα από 01/03/24 έως και 08/04/2024.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμπεριληφθούν στην κλήρωση οι καταναλωτές είναι να έχουν συναινέσει για το GDPR και η κάρτα τους να είναι ενεργή.Διευκρινίζεται ότι όσοι προ της έναρξης ισχύος ή κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού συμπληρώσουν αίτηση έκδοσης της «daily card» εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρησης και επεξεργασίας αυτής. Επισημαίνεται πως για την ως άνω διαδικασία μπορεί να απαιτηθούν μέχρι και 30 ημέρες από την επομένη της ορθής συμπλήρωσης και προσήκουσας παράδοσης από τον ενδιαφερόμενο της αίτησης.Ουδεμία ευθύνη δύναται να αναζητηθεί έναντι της Διοργανώτριας σε περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο απαιτηθεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της ως άνω διαδικασίας, καθώς και για οποιεσδήποτε - μέχρι να γίνει αυτό – αγορές.
  4. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων.Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή και της ΜARKET IN, (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β’ βαθμού με τους ανωτέρω και (γ) οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών.Διευκρινίζεται ότι από τον Διαγωνισμό εξαιρούνται όσοι κάτοχοι της κάρτας «daily card»κατά τη συμπλήρωση της αίτησης για τη χορήγηση της κάρτας (ή σε τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση αυτής) δεν έχουν γνωστοποιήσει σωστά και πλήρως τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο).
  5. Διάρκεια του Διαγωνισμού.Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 01/03/2024 έως και 08/04/2024.
  6. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό.Ο κάτοχος της κάρτας «daily card» συμμετέχει αυτόματα στον Διαγωνισμό με τη χρήση της κάρτας «daily card» πραγματοποιώντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού αγορά συγκεκριμένων προϊόντων ALWAYS από τα καταστήματα MARKET IN και στη συνέχεια συμμετέχει αυτόματα σε ηλεκτρονική κλήρωση με βάση τον κωδικό της κάρτας του. Σε κάθε περίπτωση αντιστοιχεί μια συμμετοχή ανά προϊόν.Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όλων των κατόχων κάρτας «daily card», των οποίων τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ) είναι καταχωρημένα στο αρχείο της ΜARKET IN, οι οποίες υποβάλλονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ισχύουν οι συμμετοχές για αγορές που έχουν γίνει μέχρι και την 08/04/2024. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα ακυρωθεί.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα δώρο.

Με την επιφύλαξη των όρων 2, 3, και 5 του παρόντος, κάθε ενδιαφερόμενος κάτοχος της «daily card» μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην κλήρωση και χωρίς να αγοράσει τις Συμμετέχουσες συσκευασίες. Αρκεί να δηλώσει συμμετοχή, αποστέλλοντας κατά τη Διάρκεια του Διαγωνισμού ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@market-in.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN» και το όνομα του Διαγωνισμού ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 και δηλώνοντας εκεί τον αριθμό της κάρτας του «ΜARKET IN». Οι Συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναφορά του αριθμού της κάρτας τους «ΜARKET IN» καθώς επίσης και την ονομασία  του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού δικαίωμα μόνον μίας συμμετοχής σε αυτόν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όποιος κάτοχος της ως άνω κάρτας πιστότητας «ΜARKET IN» δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να το δηλώσει τηλεφωνικά στον αριθμό 8005005055 καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού (χρέωση βάσει ισχύοντος τιμοκαταλόγου εκάστοτε τηλεπικοινωνιακού παρόχου).

  1. Τρόπος Ανάδειξης Νικητή του Διαγωνισμού. Ο νικητής του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθεί με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2024, ημέρα Παρασκευή, στα γραφεία της ΜARKET IN και ώρα 12:00 π.μ. ενώπιον επιτροπής αποτελούμενης από έναν εκπρόσωπο της ΜARKET IN και έναν εκπρόσωπο της Διοργανώτριας. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω. Ο Διοργανωτής μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση του ιδίου, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου.
  2. Δώρο.Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού θα ανακηρυχθούν 5 (Πέντε) νικητές, στους οποίους θα διατεθούν τα κάτωθι αναφερόμενα δώρα:

5 νικητές : από 1 REDMI WATCH 3 της ΧIAOMI.

  1. Ενημέρωση για την κατακύρωση των δώρων.Ο νικητής του δώρου θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την MARKET IN ώστε να παραλάβει το δώρο του. Στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί για οποιοδήποτε λόγο κατόπιν πέντε (5) κατ’ ανώτερο αριθμό κλήσεων για να αποδεχθεί και να παραλάβει το Δώρο του, τότε ο συγκεκριμένος νικητής χάνει το δικαίωμά του επί του Δώρου και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι του Διοργανωτή ή και της MARKET IN και θα καλείται ο επόμενος νικητής – Αναπληρωματικός κ.ο.κ. Η Διοργανώτρια μπορεί σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και σε αυτή της παράδοσης των δώρων να αποκλείσει οποιοδήποτε συμμετέχοντα/νικητή αν αποδειχθεί ότι έπρεπε να έχει αποκλειστεί δυνάμει των όρων 2, 3 και 5 του παρόντος. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους τελούμενες από δόλο ή βαριά αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν θα εκτείνεται σε πράξεις ή παραλείψεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας. Η Διοργανώτρια ή/και η MARKET IN δεν φέρουν καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους Συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς άμεσα ή έμμεσα από τον Διαγωνισμό. Η ευθύνη της Διοργανώτριας και της MARKET IN περιορίζεται αποκλειστικά στην κάλυψη της αξίας του δώρου που θα δοθεί. Η τελική ημερομηνία εύρεσης των τελικών νικητών ορίζεται η 19/04/24.
  2. Προσωπικά Δεδομένα.Κατά τη διενέργεια του Διαγωνισμού το μόνο στοιχείο που συγκεντρώνεται είναι ο κωδικός της «daily card»όλων των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού η MARKET IN θα προβεί σε επεξεργασία αυτού προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και να καταστεί δυνατή η διενέργεια της Κλήρωσης. Από την επεξεργασία αυτή θα εξαιρούνται όσοι έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς MARKET IN προκειμένου να καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές και η ενημέρωσή τους για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. Η επικοινωνία θα γίνεται από την MARKET IN. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό έχουν τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων, περιορισμού και αντίταξης στην επεξεργασία. Οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία υποβάλλεται στην ανοικτή γραμμή επικοινωνίας της MARKET IN στο τηλέφωνο 22991-50500.Τα αρχεία με τα στοιχεία των νικητών μετά την επεξεργασία των δεδομένων τους για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, θα καταστρέφονται μετά το τέλος κάθε ημερολογιακού έτους ή με την ολοκλήρωση της παράδοσης των δώρων. Η MARKET IN δεν διαβιβάζει με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά δεδομένα στην Διοργανώτρια. Ενδέχεται η Διοργανώτρια να ζητήσει την συμπλήρωση εντύπου συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από τους νικητές. Ισχύουν οι όροι χρήσης προσωπικών δεδομένων και η πολιτική ασφαλείας της MARKET IN που είναι αναρτημένοι στη facebook σελίδα του MARKETIN https://www.facebook.com/MarketIn.fthines.agores.
  3. Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία.Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
  4. Αποδοχή των όρων.Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Η P&G παρέχει στη Διοργανώτρια τα Δώρα για το Διαγωνισμό τα οποία θα σταλούν στους νικητές από τη Διοργανώτρια και/ή τους συνεργάτες της επιλογής της και δεν αναλαμβάνει καμία άλλη υποχρέωση σχετικά με τη διενέργεια και εκτέλεση του παρόντος Διαγωνισμού. Ρητώς διευκρινίζεται ότι η P&G δεν συλλέγει, λαμβάνει ή επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων και/ή των νικητών του Διαγωνισμού.

 Αθήνα, Μάρτιος 2024

Για τη Διοργανώτρια