Κόστος Αποστολής

Εμείς στα MARKET IN προσπαθούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με την ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση.

Στα ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ δεσμευόμαστε ως προς την πληρότητα, την εγκυρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, που αφορούν τα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, με κάθε επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη έχουν προκύψει ακούσια. Για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, η ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ τηρεί πιστά τις προδιαγραφές σωστής αποθήκευσης, συντήρησης και μεταφοράς στον τελικό αποδέκτη της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που υπάρχουν στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας.

Δύναται να παρουσιαστούν διαφοροποιήσεις στις τιμές κατά τη διάρκεια διαφορετικών χρονικά μεταξύ τους επισκέψεων στο ηλεκτρονικό κατάστημα, στα πλαίσια της πολιτικής τιμών και προσφορών της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ. 

Η ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ δύναται να καθορίζει την ελάχιστη αξία της παραγγελίας, όπως και το μέγιστο αριθμό τεμαχίων ανά συναλλαγή, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς και διαθεσιμότητας εξυπηρέτησης.

Το ελάχιστο όριο παραγγελίας ορίζεται στο ποσό των σαράντα ευρώ (40€) * χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η χρέωση των προϊόντων θα γίνεται με βάση τις τιμές που ισχύουν και είναι αναρτημένες στο e-shop κατά την ημερομηνία και ώρα υποβολής της παραγγελίας.

*εξαιρούνται οι περιοχές Λαύριο, Καπανδρίτι - Βαρνάβας, Σαρωνίδα - Ανάβυσσος, Μαραθώνας, Αράχωβα Βοιωτίας όπου η ελάχιστη παραγγελία διαμορφώνεται στα ογδόντα ευρώ (80€). Οι περιοχές Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Κορωπί, Σπάτα, Μάνδρα, Ασπρόπυργος, Μαγούλα, Ωρωπός - Κάλαμος, Καλύβια Θορικού, Ραφήνα, Πικέρμι - Μάτι, Αγ. Ανδρέα - Ζούμπερι, Άνδρος, Πάρος, Πόρτο Χέλι όπου ελάχιστη παραγγελία διαμορφώνεται στα εξήντα ευρώ (60€). 

Σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή της εμπορικής πολιτικής χρέωσης της παράδοσης, αυτό θα γνωστοποιείται στην παρούσα σελίδα και σίγουρα κατά την πραγματοποιήσει της παραγγελίας σας και πριν την οριστικοποίηση αυτής από εσάς.