Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη Κουρού 65% (αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη {[μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη <<φοινικέλαιο, σογιέλαιο, ηλιέλαιο>> και κλάσματα τους σε διαφορετικές αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων], ρυθμιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], συντηρητικό [σορβικό κάλιο], χρωστική [β-καροτένιο], άρωμα}, νερό, αβγό, ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, διογκωτικές ύλες [άλατα πυροφωσφορικού οξέος, ανθρακικά άλατα νατρίου]). Γέμιση 35% (νερό, τυρί 45% {γκούντα [γάλα] 26%, κασέρι [γάλα] 9%, σκληρό τυρί [γάλα] 9% <<παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια>>, μετσοβόνε [γάλα] 1%}, σιμιγδάλι [σίτος], αλάτι, γαλακτωματοποιητής [υδροξυ-προπυλο-μεθυλο-κυτταρίνη], χρωστική [β-καροτένιο]). Γάλα αποβουτυρωμένο αφυδατωμένο. ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ Το προϊόν παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί προϊόντα που περιέχουν μουστάρδα, σουσάμι, ξηρούς καρπούς.