Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη Πίτσας 42%: Αλεύρι σίτου 66%, νερό, προζύμι (νερό, αλεύρι σίτου, αλεύρι σίκαλης), ζύμη αρτοποιίας, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο), ζάχαρη, αλάτι, βελτιωτικό αλεύρου (σογιάλευρο, φυτικές ίνες σίτου, εκχύλισμα μαγιάς). Τυρί Gouda 25%, σάλτσα τομάτας 18% (αποφλοιωμένη τομάτα, τοματοπολτός διπλής συμπύκνωσης, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, ρίγανη, βασιλικός, σκόρδο αφυδατωμένο), μπέικον 5% [κρέας (90%) χοιρινό από παντσέτα, νερό, αλάτι, ορός γάλακτος σε σκόνη, δεξτρόζη, αρτύματα καπνιστών τροφίμων, ζάχαρη, σταθεροποιητής (φωσφορικό νάτριο), αντιοξειδωτικό (ερυθορβικό νάτριο), ενισχυτικό γεύσης (γλουταμινικό νάτριο), συντηρητικό (νιτρώδες νάτριο)], ντομάτα σε φέτες 4%, μανιτάρια 4% [νερό, αλάτι, μέσο οξίνίσης (κιτρικό οξύ)], πιπεριά 2%. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από: αυγό, σουσάμι, ξηρούς καρπούς με κέλυφος, μουστάρδα, φιστίκι αράπικο (αραχίδες).
Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη. Αφαιρείτε την προστατευτική μεμβράνη της πίτσας και την τοποθετείτε σε αντικολλητική επιφάνεια. Ρυθμίζετε την θερμοκρασία του φούρνου σας στους 210°C με αέρα και τοποθετείτε την πίτσα στο φούρνο χωρίς να την αποψύξετε. Σε 15 λεπτά περίπου η πίτσα θα είναι έτοιμη.
Σημείωση: Εάν ο φούρνο σας δε διαθέτει αέρα, ο απαιτούμενος χρόνος ψησίματος προσαυξάνεται κατά 5 λεπτά περίπου.
Προσαρμόστε το χρόνο και τη θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας και της ποσότητας που ψήνετε μέσα σε αυτόν.