Νέο Κατάστημα στον Άλιμο

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019


Στις 16 Oκτωβρίου 2019 εγκαινιάστηκε ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα MARKET IN, στον Άλιμο.

Το νέο κατάστημα , άνοιξε τις πόρτες του στην Λεωφόρο Ελευθερίας 12 (πρώην Αμφιθέας) με ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Η 100% Ελληνική Αλυσίδα MARKET IN έχει παρουσία στον χώρο των super market από το 1990 και είναι γνωστή για τις εξαιρετικές προσφορές της και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες super market στην Ελλάδα.

Με το νέο κατάστημα στον Άλιμο η MARKET IN φτάνει τα 200 καταστήματα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς ενώ απασχολεί περισσότερους από 3500 εργαζομένους. Τα εγκαίνια του καταστήματος αποτέλεσαν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της περιοχής του Αλίμου να γνωρίσουν τα super market MARKET IN και να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων με ισχύ έως και 4 Νοεμβρίου 2019!

Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων είναι σε ισχύ και το μηνιαίο φυλλάδιο προσφορών επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος ακόμη περισσότερες προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες. Ειδικά για τις δύο πρώτες ημέρες των εγκαινίων στις 16 και 17 Οκτωβρίου, με οποιαδήποτε αγορά με την Daily Card, δόθηκε δώρο στους πελάτες μία δωροεπιταγή αξίας 5€ για τις επόμενες αγορές τους.