ΡΟΔΟΥΛΑ ΡΟΔΟΥΛΑ Πατσαβουρόπιτα Σαντορίνης 650γρ.

Κωδικός Προϊόντος: 89054202

ΡΟΔΟΥΛΑ Πατσαβουρόπιτα Σαντορίνης 650γρ.

Κωδικός Προϊόντος: 89054202
~650 γρ.ανά συσκευασία
9,77€ανά κιλό
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Το ηπειρώτικο αφράτο φύλλο πατσαβουρόπιτας με extra στρώσεις και η ξεχωριστή της συνταγής από τα χωριά της Σαντορίνης δημιουργούν την απόλυτη Ελληνική γεύση από φρέσκα ντοματίνια, φέτα Π.Ο.Π από την Ήπειρο και ζουμερές ελιές Καλαμών.

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

18% ντομάτες, αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου:L-κυστείνη, ένζυμα:α-αμυλάση), νερό, 10% ελιά(ελιές καλαμών, νερό, αλάτι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο), λευκό τυρί(παστεριωμένο αγελαδινό γάλα), μυζήθρα(αιγοπροβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος),Mίγμα απο φυτικά λίπη (φοινικέλαιο)και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 4% ντοματάκια, 4% τυρί φέτα (παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα),πιπεριές, βούτυρο(παστεριωμένη κρέμα γάλακτος), 2% εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλάτι, άνιθος, μαϊντανός, ρίγανη, δυόσμος. Αλλεργιογόνα σιτάρι,γάλα Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, σόγια, σουσάμι.

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180⁰C. Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα στους 180⁰C για περίπου 45 λεπτά. Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου, και όχι σε μεταλλικό ταψί. Πληροφορίες προμηθευτή ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε. ΤΗΛ. (+30) 210 244 7550