Ομελέτα με Σπανάκι

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900


Για 2 άτομα

Σε μπώλ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και προσθέτουμε το baby σπανάκι, την τριμμένη παρμεζάνα, το σκόρδο και το μοσχοκάρυδο. 

Αλατοπιπερώνουμε.

Σε μεγάλο τηγάνι και μέτρια φωτιά  βάζουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μείγμα των αυγών.

Ψήνουμε την ομελέτα για 3 λεπτά περίπου και έπειτα με την βοήθεια μιας σπάτουλας την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.

Χαμηλώνουμε την φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 2-3 λεπτά ακόμα ή σύμφωνα με το ψήσιμο που επιθυμούμε. 

Σερβίρουμε την ομελέτα μας ζεστή.