Δροσερή σαγκρία

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900


Σε μπολ βάζουμε τα φρούτα, το χυμό και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο, ιδανικά για 1 βράδυ.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κανάτα με πάγο και προσθέτουμε τα φρούτα.
Βεβαιωνόμαστε ότι έχει λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε στην κανάτα το κρασί και το μπράντι και αναμιγνύουμε.
Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε και το ανθρακούχο νερό αναδεύοντας.
Σερβίρουμε αμέσως.