Ανοιξιάτικες πέννες

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900


Σε κατσαρόλα βράζουμε το ζωμό λαχανικών μαζί με το κρεμμύδι, και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον αρακά και  τις πέννες και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου με κλειστό καπάκι. Ανακατεύουμε συχνά. 
Σουρώνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας και κρατάμε στην άκρη τον ζωμό. 
Ξαναρίχνουμε τις πέννες στην κατσαρόλα , προσθέτουμε την σάλτσα πέστο, το ελαιόλαδο,  το σπανάκι και 2-3 κουταλιές από τον ζεστό ζωμό και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε αμέσως.