Αρνάκι μαριναρισμένο με λαχανικά

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900


Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για το αρνάκι και φτιάχνουμε μια πάστα με την οποία αλείφουμε το  αρνί.  Αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί  για 12 ώρες.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190οC .
Σε γάστρα τοποθετούμε το ρολό αρνί και όλα τα υπόλοιπα υλικά, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε με την γάστρα σκεπασμένη για 1 ώρα.
Έπειτα ξεσκεπάζουμε το φαγητό και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 30 λεπτά ακόμα ώστε να ροδοκοκκινήσει.
Όταν λίγο κρυώσει το αρνάκι το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με τα  λαχανικά τα οποία  θα έχουν καραμελώσει..