Σαλάτα με πολύχρωμα ζυμαρικά και τοματίνια

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900


Βράζουμε τα λαχανικά σύμφωνα με τις οδηγίες τους ώστε να κρατάνε. 
Τα ξεβγάζουμε με κρύο νερό και τα σουρώνουμε καλά. 
Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα. 
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το κρεμμύδι και τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. 
Προσθέτουμε τις πένες στο μπώλ, ανακατεύουμε καλά, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε σύμφωνα με τα γούστα μας. 
Σερβίρουμε αμέσως ή και από το ψυγείο.