Μπισκότα καρύδας

Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900


Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 190οC.

Χτυπάµε στο µίξερ το βούτυρο µε τις δυο ζάχαρες να αφρατέψουν.

Προσθέτουµε την βανίλια και το αυγό και συνεχίζουµε το χτύπηµα.

Σιγά σιγά προσθέτουµε το αλεύρι και το ινδοκάρυδο και ανακατεύουµε για λίγο ακόµα.

Χωρίζουµε το µείγµα σε µπαλάκια (περίπου 45γρ. το καθένα).

Τα τοποθετούµε σε ταψί στρωµένο µε λαδόκολλα και αφήνουµε  απόσταση µεταξύ τους γιατί θα απλώσουν.

Τα πιέζουµε λιγάκι µε την παλάµη µας και ψήνουµε για 12-14 λεπτά έως ότου ροδοκοκκινίσουν.

Τα αφήνουµε να κρυώσουν καλά και τα αποθηκεύουµε σε µεταλλικό κουτί.