
Μοσχάρι με Κάστανα
Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900
Κόβετε λίγο τα κάστανα και τα ψήνετε για 20' στους 200 C.Έπειτα τα αφήνετε να κρυώσουν και τα καθαρίζετε.
Κόβετε τα φιλέτα σε μικρότερα κομμάτια, τα πλένετε καλά και τα αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει θωρακίζετε το μοσχάρι για 4'-5' και από τις 2 πλευρές.
Προσθέτετε το κρεμμύδι και μόλις γίνει διάφανο σβήνετε με το κρασί.Αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτετε την δάφνη, το πιπέρι, το αλάτι, την πάπρικα, τους κόκκους πιπεριού και ρίχνετε νερό σχεδόν να καλύψει το κρέας.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε να σιγοβράσει για 30'.Μετά από 30' προσθέτετε τα κάστανα και λίγο νερό αν χρειάζεται.
Βράζετε για ακόμη 30' μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το φαγητό με λίγη σάλτσα.