
Ανοιξιάτικη Σαλάτα με Ζυμαρικά
Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε με νερό.
Βράζουμε τον αρακά σε μικρό κατσαρολάκι για 15 λεπτά .
Κόβουμε το αγγουράκι σε φέτες και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τελευταίο κόβουμε το αβοκάντο σε φέτες.
Σε σαλατιέρα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε στη σαλατιέρα τα λαχανικά και τα βρασμένα ζυμαρικά.
Αναμιγνύουμε καλά και σερβίρουμε