
Σούπα µινεστρόνε
Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 1900
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κατσαρόλα και µέτρια φωτιά σοτάρουµε µε το ελαιόλαδο το κρεµµύδι, το σέλερυ, το καρότο και το κολοκυθάκι για 10 λεπτά. Προσθέτουµε το σκόρδο, το δαφνόφυλλο και τη ρίγανη και σοτάρουµε για ένα λεπτό όλα µαζί. Ρίχνουµε τον πελτέ στην κατσαρόλα.Αλατοπιπερώνουµε και συνεχίζουµε το σοτάρισµα για ακόµη 2 λεπτά. Έπειτα προσθέτουµε τον ζωµό λαχανικών και τα ήδη βρασµένα φασόλια. Σιγοβράζουµε τη σούπα µας για 10 λεπτά και προσθέτουµε τα χόρτα της επιλογής µας. Συνεχίζουµε το βράσιµο για 10 λεπτά ακόµη. Σερβίρουµε τη σούπα ζεστή µε φρεσκοψηµένο ψωµί και µπόλικη τριµµένη παρµεζάνα.