Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστείνη, ένζυμα:α-αμυλάση), 25% Μυζήθρα (αιγοπροβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος), Νερό, 9,5% Γιαούρτι (γάλα αγελάδος, ανθόγαλα, μαγιά γιαουρτιού), Μίγμα φυτικών ελαίων [Mίγμα απο φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], 4,5% Τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), Σιμιγδάλι (από σκληρό σιτάρι), 2% Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, Μαργαρίνη [φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, έλαιο καρύδας, ελαιοκράμβη σε διάφορες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνες, μονο-και-δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χρωστική: β-καροτένιο], Μίγμα σταθεροποιητών (προζελατινοποιημένο άμυλο (πατάτας & αραβοσίτου): ακετυλιωμένο όξινο φωσφορικό άμυλο, πρωτεΐνες αυγού, σταθεροποιητές: (αλγινικό νάτριο, κόμμι ξανθάνης), γαλακτωματοποιητής: στεατοϋλο-2-γαλακτυλικό νάτριο), αντισυσσωματικό μέσο: ανθρακικό ασβέστιο), Ζάχαρη, Αλάτι, Βούτυρο (παστεριωμένη κρέμα γάλακτος), Πιπέρι λευκό.
Αλλεργιογόνα
Σιτάρι, γάλα, αυγά
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια, σησάμι.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180⁰C.
Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα στους 180⁰C για περίπου 45 λεπτά.
Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου, και όχι σε μεταλλικό ταψί
Ψήνεται αμέσως με το που βγει από την κατάψυξη, δεν χρειάζεται απόψυξη.
Πληροφορίες προμηθευτή
ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε.
ΤΗΛ. (+30) 210 244 7550