ΡΟΔΟΥΛΑ ΡΟΔΟΥΛΑ Πατσαβουρόπιτα Κρήτης με Σπανάκι, Χόρτα & Μυζήθρα ΚΤΨ 900gr

Κωδικός Προϊόντος: 89033742

ΡΟΔΟΥΛΑ Πατσαβουρόπιτα Κρήτης με Σπανάκι, Χόρτα & Μυζήθρα ΚΤΨ 900gr

Κωδικός Προϊόντος: 89033742
900 γρ.ανά συσκευασία
8,06€ανά κιλό
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Παραδοσιακό χειροποίητο χωριάτικο πατσαβουρόφυλλο ανοιγμένο με μεράκι κι αγάπη, γεμιστό με φρέσκο σπανάκι, μυρωδικά από τη Ελληνική φύση και φέτα Π.Ο.Π από την Ήπειρο

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου:L-κυστείνη, ένζυμα:α-αμυλάση), 16% Σπανάκι, 8% Μυζήθρα (αιγοπρόβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος), Λευκό Τυρί (αγελαδινό γάλα), Νερό, Πράσο, 4% Τυρί Φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), Φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), Κρεμμύδι, 2% Χόρτα βουνού, 2% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Μαϊντανός, Άνηθος, Ζάχαρη, Αλάτι, Βούτυρο (κρέμα γάλακτος), Πιπέρι. Περιέχει: σιτάρι, γάλα. Μπορεί να περιέχει: αυγά, σόγια, σησάμι.

Αποθηκεύονται σε ψυγεία κατάψυξη στους -18C. Όταν αποψύχονται απαγορεύεται η επανακατάψυξη. Οδηγίες ψησίματος • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. • Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. • Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε. • Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου και όχι σε μεταλλικό ταψί. Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.

Διατροφικά Στοιχεία

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια 1181kJ/284 kcal
Λιπαρά 19 g
εκ των οποίων κορεσμένα 8 g
Υδατάνθρακες 21 g
εκ των οποίων σάκχαρα 1 g
Πρωτεϊνες 7 g
Αλάτι 1 g