ΡΟΔΟΥΛΑ ΡΟΔΟΥΛΑ Πατσαβουρόπιτα Νάξου με Γραβιέρα & Φέτα ΚΤΨ 900gr

Κωδικός Προϊόντος: 89033743

ΡΟΔΟΥΛΑ Πατσαβουρόπιτα Νάξου με Γραβιέρα & Φέτα ΚΤΨ 900gr

Κωδικός Προϊόντος: 89033743
900 γρ.ανά συσκευασία
5,54€ανά κιλό
7,88 € 4,99 €
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Χειροποίητο πατσαβουρόφυλλο, ακανόνιστα τοποθετημένο, δημιουργεί κενά αέρος στην πίτα έτσι ώστε τα μυρωδικά, τα αρώματα, μαζί με την γέμιση από γραβιέρα και φέτα, να σας ταξιδέψουν από την πρώτη μπουκιά σε μια άλλη εποχή

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Αλεύρι (αλεύρι μαλακού σίτου, γλουτένη σίτου, ημικυτταρινάση, βελτιωτικό αλεύρου: L-κυστείνη, ένζυμα:α-αμυλάση), Μυζήθρα (αιγοπρόβειο-αγελαδινό τυρόγαλο, κρέμα γάλακτος), Ένταμ (αγελαδινό γάλα, χρωστική: β-καροτένιο), Νερό, Ανθότυρο (τυρόγαλο από αιγοπρόβειο ή αγελαδινό γάλα, αιγοπρόβειο γάλα, κρέμα γάλακτος), Λευκό τυρί (αγελαδινο γάλα), Φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και έλαια (βαμβακέλαιο ή ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο ή κραμβέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, 6% Τυρί φέτα (αιγοπρόβειο γάλα), 4% Γραβιέρα (αιγοπρόβειο γάλα), 2% Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλάτι, Βούτυρο (κρέμα γάλακτος). Περιέχει: σιτάρι, γάλα. Μπορεί να περιέχει: αυγά, σόγια, σησάμι.

Αποθηκεύονται σε ψυγεία κατάψυξη στους -18C. Όταν αποψύχονται απαγορεύεται η επανακατάψυξη. Οδηγίες ψησίματος • Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. • Βγάζετε την πίτα από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. • Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το ταψάκι σε φούρνο με αντίσταση και αέρα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 45 λεπτά, χωρίς να αποψύξετε. • Για αρτιότερο ψήσιμο είναι προτιμότερο να τοποθετείτε το προϊόν με το ταψάκι στην κατώτερη σχάρα του φούρνου και όχι σε μεταλλικό ταψί. Ο χρόνος ψησίματος είναι ενδεικτικός και εξαρτάται από τον τύπο φούρνου που διαθέτετε.

Διατροφικά Στοιχεία

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια 1399kJ/336 kcal
Λιπαρά 24 g
εκ των οποίων κορεσμένα 13 g
Υδατάνθρακες 20 g
εκ των οποίων σάκχαρα 2 g
Πρωτεϊνες 10 g
Αλάτι 1 g