Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη 60%: Αλεύρι σίτου, νερό, μείγμα φυτικών λιπών και ελαίων [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη (φοινικέλαιο) και μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια (ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο)], αλάτι, άμυλο αραβοσίτου, δεξτρόζη.
Γέμιση 40%: Νερό, τυρί τυρογάλακτος (μυζήθρα) 40%, τυρί φέτα 10%, κατίκι Δομοκού 7%, σιμιγδάλι σίτου, αυγό πλήρες παστεριωμένο, τροποποιημένο άμυλο, σιμιγδάλι καλαμποκιού, αλάτι, πιπέρι μαύρο. Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από: σουσάμι, ξηρούς καρπούς με κέλυφος, μουστάρδα, φιστίκι αράπικο (αραχίδες).
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 185°C.
Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.
Το προϊόν παραμένει στο ταψάκι του.
Μόλις ο αερόθερμος φούρνος είναι έτοιμος, τοποθετείτε το προϊόν απευθείας στο φούρνο χωρίς να το αποψύξετε.
Στα πρώτα 10 λεπτά χαράζετε την πίτα στα σημεία που είναι ήδη χαραγμένη.
Ψήνετε στους 185°C για 35 - 40 λεπτά.
Σημείωση: Προσαρμόζετε το χρόνο και τη θερμοκρασία ψησίματος ανάλογα με την λειτουργία του φούρνου σας.
Προσοχή το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Αν το προϊόν αποψυχθεί, δεν πρέπει να επανακαταψυχθεί.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικά Στοιχεία Ανά 100 g
Ενέργεια 1053kJ/251kcal
Λιπαρά 11,1g
κορεσμένα 4,6g
Υδατάνθρακες 28,2g
σάκχαρα 2,3g
Εδώδιμες ίνες 1,6g
Πρωτεϊνες 8,8g
Αλάτι 1,20g