Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης
Ζύμη 62%: Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, νερό, μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2,5%, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρη.
Γέμιση 38%: ΤΥΡΙ μυζήθρα 54%, νερό, σιμιγδάλι ΣΙΤΟΥ, ΤΥΡΙ φέτα 7%, αλάτι, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, πιπέρι άσπρο.
Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Στο ψυγείο στους 2°C για 24 ώρες.
Στην κατάψυξη στους:
-12°C για 1 μήνα,
-18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες Χρήσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Βγάζουμε το Μακεδονίτικο Στριφτάρι από την κατάψυξη και αφαιρούμε το καπάκι.
Τοποθετούμε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του στη μεσαία θέση του φούρνου. Ψήνουμε στους 180°C για περίπου 40 λεπτά.
Προσαρμόζουμε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Δεν επανακαταψύχουμε αποψυγμένο προϊόν.
Το Μακεδονίτικο στριφτάρι δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την ΑΛΕΣΙΣ Α.Β.Ε.Ε., Δρόμος Α5, ΒΙ.ΠΕ.Θεσσαλονίκης, 570 22 Σίνδος, Θεσσαλονίκη - Τηλ: 2310 798440
Διατροφικά Στοιχεία
Ανά 100g Ανά μερίδα 85g
Ενέργεια 1129kJ/ 270kcal 229kcal
Λιπαρά 13,5g 11,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 5,6g 11,5g
Υδατάνθρακες 28,5g 33,1g
εκ των οποίων σάκχαρα 3,6g 3,1g
Εδώδιμες ίνες 2,2g 2,6g
Πρωτεΐνες 7,8g 6,6g
Αλάτι 1,37g 1,17g