ΑΡΚΑΔΙ ΑΡΚΑΔΙ Baby Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Με Σαπούνι 1,575 Lt

Κωδικός Προϊόντος: 89009700

ΑΡΚΑΔΙ Baby Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Με Σαπούνι 1,575 Lt

Κωδικός Προϊόντος: 89009700
26 μεζούρεςανά συσκευασία
0,35€ανά μεζούρα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Το Αρκάδι baby υγρό πλυντηρίου ρούχων είναι το μόνο απορρυπαντικό ρούχων που αξιοποιεί τη δύναμη της ελληνικής φύσης στο μέγιστο. Η ειδικά μελετημένη φυσική του σύνθεση από πράσινο σαπούνι και φυσικό εκχύλισμα ελιάς, είναι άκρως αποτελεσματική ακόμα και στου πιο επίμονους λεκέδες. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα για να πλένετε τις κουβέρτες, τα σεντόνια και όλα τα μωρουδιακά, ενηλίκων ρούχα χωρίς χημικούς παράγοντες και παρενέργειες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι το Αρκάδι baby υγρό πλυντηρίου ρούχων είναι το πλέον κατάλληλο υγρό απορρυπαντικό για τις υπερευαίσθητες επιδερμίδες αφού είναι υποαλλεργικό, πιστοποιημένο από biobasic srl italy, γεγονός που το καθιστά Νο1 στην προτίμηση των νέων μαμάδων. 100% ανακυκλώσιμη φιάλη - ελαφρύτερη φιάλη – λιγότερα απορρίμματα.

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Συστατικά: Περιέχει μεταξύ των άλλων τα παρακάτω συστατικά: τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, κάτω του 5% σαπούνι. Επίσης περιέχει λαμπρύνουσες ουσίες, ένζυμα, συντηρητικά (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone), αρωματικές ουσίες.

Υποαλλεργικό - Δερματολογικά ελεγμένο Χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες Χωρίς χρωστικές ουσίες 100% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΦΙΑΛΗ - ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΦΙΑΛΗ – ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Χαρακτηριστικά

  • Vegan
  • Οικολογικό
  • Υποαλλεργικό