ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care Σαμπουάν Καθαρισμού Χαλιών 500ml -0,70 €

Κωδικός Προϊόντος: 89013154

ΕΥΡΗΚΑ Carpet Care Σαμπουάν Καθαρισμού Χαλιών 500ml -0,70 €

Κωδικός Προϊόντος: 89013154
500 mlανά συσκευασία
15,36€ανά λίτρο
8,38 € 7,68 €
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Το σαμπουάν χεριού Εύρηκα Carpet Care με 4x δράση, καθαρίζει αποτελεσματικά χαλιά, ταπετσαρίες, μοκέτες, καναπέδες και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες που πλένονται. Καθαρίζει σε βάθος και εξαφανίζει τους δύσκολους λεκέδες, ενώ χάρη στην ειδική του σύνθεση απενεργοποιεί τα μόρια που προκαλούν δυσοσμία και  έτσι εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές χωρίς απλώς να τις καλύπτει. Στεγνώνει χωρίς να κολλάει και παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και το ύφασμα. Χρησιμοποιήστε το και απολαύστε πραγματικά καθαρά χαλιά, όλο ζωντάνια, με ένα άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Κάτω του 5%: Ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες, Φωσφονικές ενώσεις. Επίσης περιέχονται: Αρωματικές ουσίες, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

1. Σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα για να απομακρύνετε τη σκόνη. 2. Αναμίξτε 1 μέρος Carpet Care Σαμπουάν με 8 μέρη ζεστού νερού. 3. Ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. 4. Απλώστε τον αφρό στο χαλί με μια βούρτσα ή ένα πανί και τρίψτε. Προσοχή: Μην βρέξετε υπερβολικά το χαλί. 5. Αφήστε να στεγνώσει, μην ξεπλύνετε. Σκουπίστε ξανά με την ηλεκτρική σκούπα.