ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ Classic Λευκαντικό Ρούχων σε Σκόνη 60gr 3+1 Δώρο

Κωδικός Προϊόντος: 89014552

ΕΥΡΗΚΑ Classic Λευκαντικό Ρούχων σε Σκόνη 60gr 3+1 Δώρο

Κωδικός Προϊόντος: 89014552
~240 γρ.ανά συσκευασία
12,25€ανά κιλό
3,92 € 2,94 €
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

"Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν από την 1η πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 60 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα με νέα, ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεση για ρούχα πιο λευκά και καθαρά από ποτέ. Το Νέο ΕΥΡΗΚΑ Classic, χάρις στη νέα γενιά ενζύμων και τους λευκαντικούς παράγοντες που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C). Με 2x δράση κάνει τα λευκά να αστράφτουν ενώ είναι έως και +40% πιο αποτελεσματικό σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση. ΕΥΡΗΚΑ Classic, No1 μάρκα στις λευκαντικές σκόνες στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Τουλάχιστον 30%: Λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο. Επίσης περιέχονται: Αρωματικές ουσίες, Ένζυμα, Λαμπρύνουσες ουσίες.

Ξεχωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το χρώμα τους. Μερικά υφάσματα ξεθωριάζουν ακόμα και σε κρύο νερό. Βεβαιωθείτε για την αντοχή των χρωμάτων πλένοντας πρώτα μια άκρη σε κρυφό σημείο του ρούχου. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων. Είναι κατάλληλο για χρωματιστά και λευκά υφάσματα, βαμβακερά, συνθετικά, λινά κλπ. Στο πλυντήριο: Για το καθημερινό σας πλύσιμο και για ρούχα ελαφρά λερωμένα, βάλτε το απορρυπαντικό σας (απλό, συμπυκνωμένο ή υγρό) όπως συνήθως και προσθέστε μια δόση Εύρηκα classic (60g) στη θήκη της κύριας πλύσης. Για ρούχα πολύ λερωμένα προσθέστε ακόμα μισή δόση (30g). Για ρούχα λιγότερο λερωμένα προσθέστε τη μισή δόση. Πρόπλυση: Βάλτε μια δόση Εύρηκα classic (60g) μαζί με το απορρυπαντικό στη θήκη πρόπλυσης του πλυντηρίου σας. Στο χέρι/Μούλιασμα: Βάλτε μια δόση (60g) Εύρηκα classic μαζί με το απορρυπαντικό σας σε 10 λίτρα νερό και διαλύστε καλά. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν μέχρι και 1 ώρα περίπου, στη συνέχεια πλύνετε και ξεβγάλετε καλά. Για πολύ λερωμένα ρούχα αφήστε να μουλιάσουν όλο το βράδυ.