ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ Color Block Χρωμοπαγίδες 10+10τεμ. Δώρο

Κωδικός Προϊόντος: 89015973

ΕΥΡΗΚΑ Color Block Χρωμοπαγίδες 10+10τεμ. Δώρο

Κωδικός Προϊόντος: 89015973
20 τεμάχιαανά συσκευασία
0,1€ανά τεμάχιο
6,18 € 1,99 €
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Xάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, τα φύλλα Εύρηκα Color Block απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τις βρωμιές, που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block, σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν καινούργια με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις! Επιπλέον, οι πλύσεις γίνονται λιγότερες, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα, κι έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομία!

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Κάτω του 5%: Κατιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Επίσης περιέχονται: Αρωματικές ουσίες, Linalool.

1. Τοποθετήστε 1 φύλλο μέσα στον κάδο πριν τοποθετήσετε τα λερωμένα ρούχα. Για καινούργια, σκούρα χρώματα ή ρούχα με μη ανεξίτηλα χρώματα χρησιμοποιήστε 2-3 φύλλα για μεγαλύτερη ασφάλεια. 2. Προσθέστε τα λερωμένα ρούχα στον κάδο και το απορρυπαντικό που συνήθως χρησιμοποιείτε. 3. Επιλέξτε τον κύκλο πλύσης που θέλετε ανάλογα με τα ρούχα σας. 4. Όταν ολοκληρωθεί η πλύση σας αφαιρέστε το φύλλο από τον κάδο.