Τηλεφωνικές Παραγγελίες - Δωρεάν Παραλαβή από το Κατάστημα που επιθυμείτε


Για εσάς, που για οποιαδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, είναι διαθέσιμη η υπηρεσία παράδοσης κατ'οίκον ή παραλαβής από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί. 

Καλέστε μας στο 8005005055 για να σας εξυπηρετούμε τηλεφωνικά με δωρεάν αποστολή των αγορών σας, με όριο πάνω από 40€ *, στο σπίτι, στο γραφείο, ή όπου αλλού εσείς θέλετε και φυσικά την ώρα που επιθυμείτε. *εξαιρούνται οι περιοχές Αρτέμιδα, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Κορωπί, Σπάτα, Αράχωβα Βοιωτίας όπου η ελάχιστη παραγγελία διαμορφώνεται στα 80€.

Σκεφτείτε το κυρίως όταν δεν μπορείτε να έρθετε στα καταστήματά μας, είτε γιατί δεν έχετε χρόνο, είτε γιατί είστε λίγο αδιάθετοι, γιατί δεν έχετε αυτοκίνητο ή που να αφήσετε τα παιδιά, γιατί έτσι το επιθυμείτε, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο που δυσκολεύεστε.

Με ένα απλό τηλεφώνημα, η υπηρεσία αποστολών αναλαμβάνει την άμεση υλοποίηση της παραγγελίας σας, προσπαθώντας να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

Επίσης, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, εντελώς δωρεάν, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας!   

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλώντας μας στο 800 500 5055 (δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο) ή στο 2299150700 από κινητό  και να δώσετε την παραγγελία σας ή να την στείλετε μέσω email στο corder@market-in.gr