1η Εθελοντική Αιμοδοσία

Στα πλαίσια των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρίας Market IN πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 με μεγάλη επιτυχία η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία, στο εκπαιδευτικό κέντρο της Εταιρίας.


Με σύνθημα «Προσφέρουμε Αίμα, Χαρίζουμε Ζωή» το προσωπικό, συγγενείς αλλά και πελάτες των καταστημάτων Market IN, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 το συνεργείο αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ήταν μαζί μας στην πρώτη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το 2020 που στόχο είχε να χαρίσει ζωή και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήλθαν 68 εθελοντές αιμοδότες εκ των οποίων οι 51 εκπλήρωσαν το ανθρωπιστικό τους καθήκον. Στόχο της Market IN, στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της ανάπτυξης του εθελοντισμού στον τομέα της υγείας, αποτελεί η ευαισθητοποίηση του συνόλου εργαζομένων και πελατών της και η δέσμευσή τους, ώστε να αυξηθούν οι δότες αίματος.


Οι δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας της Market IN θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα , με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών και την εξασφάλιση της αυτάρκειας αίματος.


Νέα καταστήματα

Στις 16 Oκτωβρίου 2019 εγκαινιάστηκε ένα νέο υπερσύγχρονο κατάστημα MARKET IN, στον Άλιμο. Το νέο κατάστημα , άνοιξε τις πόρτες του στην Λεωφόρο Ελευθερίας 12 (πρώην Αμφιθέας) με ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα.


Η 100% Ελληνική Αλυσίδα MARKET IN έχει παρουσία στον χώρο των super market από το 1990 και είναι γνωστή για τις εξαιρετικές προσφορές της και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες super market στην Ελλάδα.


Με το νέο κατάστημα στον Άλιμο η MARKET IN φτάνει τα 200 καταστήματα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς ενώ απασχολεί περισσότερους από 3500 εργαζομένους.


Τα εγκαίνια του καταστήματος αποτέλεσαν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της περιοχής του Αλίμου να γνωρίσουν τα super market MARKET IN και να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων με ισχύ έως και 4 Νοεμβρίου 2019! Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων είναι σε ισχύ και το μηνιαίο φυλλάδιο προσφορών επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος ακόμη περισσότερες προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.


Ειδικά για τις δύο πρώτες ημέρες των εγκαινίων στις 16 και 17 Οκτωβρίου, με οποιαδήποτε αγορά με την Daily Card, δόθηκε δώρο στους πελάτες μία δωροεπιταγή αξίας 5€ για τις επόμενες αγορές τους.


Αναζητείστε τα με τη βοήθεια του χάρτη.


Οι άνθρωποί μας - Η δύναμή μας

Άνθρωπος της MARKET IN σημαίνει άνθρωπος με πάθος και αγάπη για την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη μας που συμβάλει στο να πραγματοποιήσουμε το ΟΡΑΜΑ της εταιρείας μας, να βελτιώνει έμπρακτα τη ζωή όλων των πελατών μας!


Οι άνθρωποι της εταιρείας μας, περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι, είναι για εμάς το πιο σημαντικό κομμάτι. Είναι η κινητήρια δύναμη της MARKET IN, γεμάτοι πάθος, ενθουσιασμό και πίστη για τη δουλειά τους και την εταιρεία μας. Καθημερινά δίνουν τα μέγιστα για να αποδείξουν ότι καταφέρνουν και προσφέρουν με μοναδικό τρόπο την ποιοτική εξυπηρέτηση στον πελάτη μας.


Στην MARKET IN επενδύουμε στoυς ανθρώπους μας έμπρακτα και για αυτό δημιουργήσαμε τη δική μας Ακαδημία «MARKET IN ACADEMY», σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαιδευτικού κέντρου και συνεχίζουμε δυναμικά τη λειτουργία της. Μέσω της εκπαίδευσης με πιστοποιημένους Εσωτερικούς Εκπαιδευτές, καθοδηγούμε τους συνεργάτες μας παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται ανά ειδικότητα, με σκοπό να κάνουν πιο αποτελεσματική την εργασία τους και να μπορούν να αναλάβουν υψηλότερους και πιο απαιτητικούς ρόλους.


Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους μας για το σήμερα και για το αύριο και γι’ αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευσή τους. Η ζωή είναι μια συνεχόμενη μάθηση και για αυτό στηρίζουμε την ανάπτυξη και τη βελτίωση των ανθρώπων μας, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την αποτελεσματικότητα της καθημερινής τους εργασίας.

 

Market In ΑΕΒΕ
ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003

Τηλ.Κέντρο: 22991-50500
Fax: 22991-50799
Email: info@market-in.gr


Όροι Χρήσης | Πολιτική Ασφάλειας | Site Map          © 2013 Market In AEBE