ΡΟΔΟΥΛΑ ΡΟΔΟΥΛΑ Μηλόπιτα 1κιλού ΚΤΨ

Κωδικός Προϊόντος: 89043270

ΡΟΔΟΥΛΑ Μηλόπιτα 1κιλού ΚΤΨ

Κωδικός Προϊόντος: 89043270
~1000 γρ.ανά συσκευασία
6,95€ανά κιλό
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Λαχταριστή Μηλόπιτα με φρέσκα μήλα, κανέλλα και τραγανή βάση τάρτας που θα σας ξετρελάνει!

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Συστατικά: Αλεύρι μαλακού σίτου,27% Γέμιση μήλου (μήλα 86%, τροποποιημένο άμυλο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, αντιοξειδωτικά: ασκορβικό οξύ, ίνες μπαμπού, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, πυκνωτικά μέσα: Κόμμι Konjac, κόμμι ξανθάνης, άρωμα μήλου), Μαργαρίνη [φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, έλαιο καρύδας, ελαιοκράμβη σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μονο-και-δι γλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνες, αλάτι, οξέα: κιτρικό οξύ, αρωματικές ύλες, χρωστικές: καροτένια], 9% Μήλο φρέσκο, Ζάχαρη, Αυγό παστεριωμένο, Μείγμα για κέικ [ζάχαρη, αλεύρι σίτου (ανθρακικό ασβέστιο, νιασίνη, σίδηρος, θειαμίνη), τροποποιημένο άμυλο αραβοσίτου, σκόνη ορού γάλακτος, αυξητικοί παράγοντες (άλατα του πυροφωσφορικού οξέος, ανθρακικά άλατα νατρίου, φωσφορικά άλατα ασβεστίου), πρωτεΐνη σίτου σκόνη, γαλακτωματοποιητές (μόνο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες λιπαρών οξέων με προπανοδιόλη -1,2), αλάτι, πηκτική ουσία: ξανθανικό κόμμι, αρώματα], Ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, Φαρσιτούρα ουδέτερη (σιρόπι αραβοσίτου, σταθεροποιητής: άγαρ άγαρ, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, άλατα του κιτρικού οξέος με νάτριο, ανθρακικό νάτριο, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, αρώματα), Φυτικά έλαια (ηλιέλαιο), Φυτικό λίπος [φυτικά έλαια (βαμβακέλαιο ή/και ηλιέλαιο) και φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο) σε μεταβαλλόμενες αναλογίες, αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο], Νερό, Σιρόπι γλυκόζης (διοξείδιο του θείου), Μπέικιν πάουντερ [διογκωτικά μέσα (όξινο πυροφωσφορικό νάτριο, διττανθρακικό νάτριο), άμυλο σίτου], Βανιλίνη, Κανέλα τριμμένη.

* Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη (-18C), αφαιρείτε τη χάρτινη θήκη και τοποθετείτε είτε ολόκληρη τη μηλόπιτα, είτε όσα κομμάτια επιθυμείτε σε σκεύος σερβιρίσματος. * Για Ζεστή Μηλόπιτα: Έτοιμη για κατανάλωση, αφού ζεσταθεί απευθείας από την κατάψυξη σε πυρίμαχο σκεύος σε φούρνο μικροκυμάτων (45 δευτερόλεπτα στη μεγάλη ταχύτητα) ή σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις (180°C για 8-10 λεπτά στη μεσαία σχάρα). * Για Μηλόπιτα Ψυγείου: Έτοιμη για κατανάλωση, αφού αποψυχθεί για 3-5 ώρες στο ψυγείο (0-4C). Μετά την απόψυξη, διατηρείται για 4 ημέρες στο ψυγείο, σκεπασμένη. * Απαγορεύεται η επανακατάψυξη του προϊόντος.

Διατροφικά Στοιχεία

Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια 1314/313kcal/kJ
Λιπαρά 13 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1g
Υδατάνθρακες 46g
εκ των οποίων σάκχαρα 17g
Πρωτεΐνες 3g
Αλάτι 0,1g