ΕΥΡΗΚΑ ΕΥΡΗΚΑ Λευκαντικό σε κουτί 500gr + 250gr Δώρο

Κωδικός Προϊόντος: 89014549

ΕΥΡΗΚΑ Λευκαντικό σε κουτί 500gr + 250gr Δώρο

Κωδικός Προϊόντος: 89014549
750 γρ.ανά συσκευασία
6,56€ανά κιλό
9,23 € 4,92 €
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
remove add

Περιγραφή

Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το Εύρηκα Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Συστατικά & Οδηγίες Χρήσης

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει: Τουλάχιστον 30%: Λευκαντικούς παράγοντες με βάση το οξυγόνο. Επίσης περιέχονται: Αρωματικές ουσίες, Ένζυμα, Λαμπρύνουσες ουσίες.

Ξεχωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το χρώμα τους. Μερικά υφάσματα ξεθωριάζουν ακόμα και σε κρύο νερό. Βεβαιωθείτε για την αντοχή των χρωμάτων πλένοντας πρώτα μια άκρη σε κρυφό σημείο του ρούχου. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες πλυσίματος στις ετικέτες των ρούχων. Είναι κατάλληλο για χρωματιστά και λευκά υφάσματα, βαμβακερά, συνθετικά, λινά κλπ. Στο πλυντήριο: Για το καθημερινό σας πλύσιμο και για ρούχα ελαφρά λερωμένα, βάλτε το απορρυπαντικό σας (απλό, συμπυκνωμένο ή υγρό) όπως συνήθως και προσθέστε μια δόση Εύρηκα classic (60g) στη θήκη της κύριας πλύσης. Για ρούχα πολύ λερωμένα προσθέστε ακόμα μισή δόση (30g). Για ρούχα λιγότερο λερωμένα προσθέστε τη μισή δόση. Πρόπλυση: Βάλτε μια δόση Εύρηκα classic (60g) μαζί με το απορρυπαντικό στη θήκη πρόπλυσης του πλυντηρίου σας. Στο χέρι/Μούλιασμα: Βάλτε μια δόση (60g) Εύρηκα classic μαζί με το απορρυπαντικό σας σε 10 λίτρα νερό και διαλύστε καλά. Αφήστε τα ρούχα να μουλιάσουν μέχρι και 1 ώρα περίπου, στη συνέχεια πλύνετε και ξεβγάλετε καλά. Για πολύ λερωμένα ρούχα αφήστε να μουλιάσουν όλο το βράδυ.