Ανοιξιάτικες πέννες

Ανοιξιάτικες πέννες

Ανοιξιάτικες πέννες

Υλικά

    Υλικά 
  • 500 γρ πέννες
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών
  • 2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
  • ½ φλιτζάνι έτοιμη σάλτσα πέστο
  • 4 φλιτζάνια σπανάκι baby
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο αρακά
  • 6 κσ ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βράζουμε το ζωμό λαχανικών μαζί με το κρεμμύδι, και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον αρακά και  τις πέννες και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου με κλειστό καπάκι. Ανακατεύουμε συχνά. 
Σουρώνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας και κρατάμε στην άκρη τον ζωμό. 
Ξαναρίχνουμε τις πέννες στην κατσαρόλα , προσθέτουμε την σάλτσα πέστο, το ελαιόλαδο,  το σπανάκι και 2-3 κουταλιές από τον ζεστό ζωμό και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε αμέσως.