Αυγά µε φέτα και πιπεριές

Αυγά µε φέτα και πιπεριές

Αυγά µε φέτα και πιπεριές

Υλικά

Υλικά (για 3-4 άτοµα)

6 αυγά

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο

2 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα

1 πράσινη πιπεριά κοµµένη

1 κόκκινη πιπεριά κοµµένη

1 κίτρινη πιπεριά κοµµένη

3 σκελίδες σκόρδο σε λεπτά φετάκια

1 κονσέρβα τοµάτα κονκασέ

200γρ. φέτα

1 κ.γ. κύµινο

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι

φρέσκο µαϊντανό ψιλοκοµµένο

Εκτέλεση

Προθερµαίνουµε το φούρνο στους 190oC.

Σε µεγάλο τηγάνι που µπαίνει και στο φούρνο, σοτάρουµε µε το ελαιόλαδο το κρεµµύδι και τις πιπεριές µέχρι να µαλακώσουν για 20 λεπτά σε χαµηλή φωτιά.

Προσθέτουµε τα µπαχαρικά και το σκόρδο και σοτάρουµε για 1 λεπτό ακόµα.

Αδειάζουµε τη ντοµάτα στο τηγάνι µας, αλατοπιπερώνουµε και σιγοβράζουµε για 10 λεπτά.

Θρυµµατίζουµε τη φέτα πάνω από την σάλτσα  και προσθέτουµε και τα αυγά. Αλατοπιπερώνουµε ξανά και µεταφέρουµε το τηγάνι στο ζεστό φούρνο.

Ψήνουµε για 7 λεπτά περίπου µέχρι να ψηθούν τα αυγά και να δέσει το µείγµα.

Τέλος, προσθέτουµε τον ψιλοκοµµένο µαϊντανό και σερβίρουµε.