Καταστήματα daily's


Για όλους τους επιχειρηματίες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους νέο κατάστημα daily's, έχουμε τη λύση!


Με τη μέθοδο του franchise έχουν όλοι την ευκαιρία να προσφέρουν στους πελάτες τους κάτι νέο, πρωτοποριακό και σίγουρο!

Τα καταστήματα daily's είναι συνοικιακά παντοπωλεία και καλύπτουν όλες τις ανάγκες της γειτονιάς.


Στα συγκεκριμένα καταστήματα, εκτός από επώνυμα προϊόντα, θα βρείτε και όλη τη συλλογή προϊόντων με την επωνυμία . Πρόκειται για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, που καλύπτουν όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων και μη και σας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Όλα τα προϊόντα daily φτιάχνονται έπειτα από λεπτομερή μελέτη, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και τη συσκευασία τους. Ελέγχονται 4 φορές το χρόνο σε εξειδικευμένα χημικά εργαστήρια, ώστε να διατηρούν πάντα και σταθερά την ποιότητά τους. Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των daily εξασφαλίζεται από το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων δεν επιβαρύνεται με κόστος διαφημίσεων ή διανομής.


Tα καταστήματα daily's έχουν τη σφραγίδα του ομίλου Market In που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση των πολλών ετών δραστηριοποίησης στο χώρο του λιανικού εμπορίου, με την παρουσία πλήθος καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Καταστήματα economy market

Το πιο οικονομικό Ελληνικό κατάστημα

Τα καταστήματα economy market εκπροσωπούν την νέα γενιά του οικονομικότερου ελληνικού καταστήματος της γειτονιάς.


Σε εργονομικούς και υγειονομικά ασφαλείς χώρους, τα economy market καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας στις γειτονιές της πόλης μας, εξασφαλίζοντας μόνιμα τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.


Στα economy market, εκτός από επώνυμα προϊόντα, θα βρείτε πλήρη γκάμα των προϊόντων με το διακριτικό τίτλο . Περισσότερα από 1600 τέτοια προϊόντα από όλες τις βασικές κατηγορίες τροφίμων, ποτών, ειδών ατομικής περιποίησης και υγιεινής, απορρυπαντικών καθαριστικών, σας περιμένουν στα καταστήματα να τα επιλέξετε.


Γιατί είναι τόσο οικονομικά;

• Δεν μεσολαβούν ενδιάμεσοι. Όλα τα προϊόντα με την ετικέτα economy κατασκευάζονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται βάσει των αναγκών της εταιρείας μας απευθείας στις νεόδμητες και υπερσύγχρονες αποθήκες μας στο Μαρκόπουλο και από εκεί στα καταστήματά μας.

• Τα προϊόντα economy δεν επιβαρύνονται με άλλα κόστη διανομής και διαφήμισης.

Γιατί είναι τόσο ποιοτικά;

• Γιατί γίνεται αυστηρή επιλογή συνεργατών. Όλη η γκάμα των προϊόντων economy κατασκευάζεται από καταξιωμένες και επί το πλείστον Ελληνικές εξαγωγικές βιομηχανίες, όπου οι έλεγχοι ποιότητας είναι συνεχείς και οι προδιαγραφές παραγωγής πολύ υψηλές. Υπάρχουν έλεγχοι σε όλη την διάρκεια του χρόνου, σε όλα τα παραγόμενα προϊόντα μας Ελληνικά και ξένα από εξειδικευμένα εργαστήρια, με σκοπό να διατηρείται σταθερά υψηλή ποιότητά τους, βάσει των προδιαγραφών που έχει θέσει το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας μας.


Γι αυτούς τους λόγους τα προϊόντα economy τελικά φτάνουν στο καλάθι σας, οικονομικά και ποιοτικά.


Τα καταστήματα economy market έχουν τη σφραγίδα του ομίλου Market-In, που διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση των πολλών ετών δραστηριοποίησης στο χώρο του λιανικού εμπορίου, με την παρουσία πλήθους καταστημάτων σε αττική και περιφέρεια.

Επικοινωνείστε μαζί μας!

Market In
Διεύθυνση: ΒΙΠΑ Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής - Θέση Ντοροβατέζα, Τ.Κ. 19003
Τηλέφωνο: 22991-50500
ΦΑΞ: 22991-50799 

Market In ΑΕΒΕ
ΒΙΠΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΗ ΝΤΟΡΟΒΑΤΕΖΑ, Τ.Κ. 19003

Τηλ.Κέντρο: 22991-50500
Fax: 22991-50799
Email: info@market-in.gr


Όροι Χρήσης | Πολιτική Ασφάλειας | Site Map          © 2013 Market In AEBE